Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier - zacina się
Witam,kilka dni temu pobrałem i zainstalowałem powyższą grę. W trybie "Kampanii" się strasznie zacina, a w trybie "Partyzanta" wszystko chodzi płynnie. Zmieniłem ustawienia graficzne na najniższe, ale to tylko spowodowało pogorszeniem jakości w trybie Partyzanta, a w Kampanii nie zrobiło to różnicy w zacinaniu. Pomożecie ?

Procesor: Intel Core i3 2x3,2
Grafika: Nvidia GeForce 405 1 GB
Ram: DDR3 4 GB 1333 MHz
System: Windows 7 Home Premium 64 bit
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
Hej,

sprawdź czy w ustawienia graficznych masz włączone motion blur lub samo blur.
Jeśli tak, wyłącz to.
  Odpowiedz
W Twoim przypadku procesor pewnie daje dubki, wymagania Tom Cleancy's to czterojaowiec,
taktowany zegarem 2,6 Ghz więc może być ciężko. Spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej
na najnowsze oraz ustawić kartę na "maksymalna wydajność" i powyłączać zbędne dodatki upiększające
grę. Więcej raczej nie zdziałasz.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Niestety, wszystko jest powyłączane, jakieś pomysły ? Jak to możliwe, że w kampanii się zacina(nawet na najniższych), a w 'partyzancie' nie (na wysokich/średnich).

Screen
  Odpowiedz
Pozostaje mi już tylko jeden wniosek.
Twoja karta nie obsługuje czegoś, co wymaga ta gra.
Kiedyś był to OpenGL, teraz tych zależności jest znacznie więcej.
Nie pograsz sobie w tą grę. :P

Zostaw tą grę i zagraj sobie w Giana Sisters Haha
Na pewno Ci pójdzie. :P
  Odpowiedz
(18.07.2013, 21:06)admin napisał(a): Zostaw tą grę i zagraj sobie w Giana Sisters Haha
Na pewno Ci pójdzie. :P

Ha Ha, myślałem, że ta gra, którą pobrałem jest w najnowszej wersji,ale nie była, wgrałem wszystkie aktualizacje i gra chodzi znacznie lepiej.
  Odpowiedz