Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

TrackMania Nations Forever
[Obrazek: tmnf_logo.jpg]
TrackMania jest serią gier wyścigowych oferujących sztuczki kaskaderskie, budowę własnych tras, elementy gier logicznych oraz elementy zręcznościowe. Została opracowana na platformę PC przez francuską firmę Nadeo.
To, co wyróżnia TrackManię, to specjalny edytor umożliwiający tworzenie własnych tras przy pomocy specjalnych "bloków" (proste, zakręty, elementy specjalne).

Podczas rozgrywki multiplayer samochody nie zderzają się ze sobą, a jedynie przenikają przez siebie.

W grze generalnie wbijamy na jakiś serwer i jedziemy na czas.
Są mapy łatwiejsze oraz trudniejsze lecz myślę iż nawet amator da radę zdobyć jakiś pokaźny wynik. Osobiście nie jeżdżę jak "mistrz" ale są mapy na których jestem w pierwszej trójce.

Wymagania Sprzętowe: Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 32 MB (GeForce 4 Ti4200 lub lepsza), 1.5 GB HDD, Windows 2000/XP/Vista

Grę można pobrać tutaj : trackmania.com
Poprzez kliknięcie przycisku Free game download.

[Obrazek: 81863-trackmania-forever.jpg]
[Obrazek: 945736_20080404_790screen004.jpg]
[Obrazek: trackmania_nations_forever_03.jpg]
[Obrazek: TrackMania_Nations_Forever_-_A_Free_Arac...Game-1.gif]
[Obrazek: screenshot03.jpg]
[Obrazek: 2.jpg]
  Odpowiedz
Grywałem w to... Dobra gierka... a najlepiej grać online a to dlatego że jest mnóstwo tras do wyboru. I można się nieźle nagrać w taką prostą gierkę.
  Odpowiedz
Właśnie napisałem podobnie ;)

Racja, tras jest multum, każdy duży serwer ma swoje trasy. Gdy znudzą nam się mapy z jednego serwera wystarczy się przelogować na inny i już zupełnie inaczej się gra.
Na początku uczymy się jeździć i gramy dla zabawy a potem przy większym doświadczeniu bijemy rekordy mapy mijając się często o setne sekundy, prawdziwa rywalizacja.

Super gra ;)
  Odpowiedz