Co chcielibyście otrzymać?
C'mon, to ostatnio bardzo istotne informacje
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Trafny prezent na walentynki to...
|
|
08.02.2013, 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.02.2013, 16:47 przez MissFuneral.)
Co byście polecili jako najbardziej trafny prezent na walentynki?
Co chcielibyście otrzymać? C'mon, to ostatnio bardzo istotne informacje
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Hans ja bym chciał zegarek Eterny, ale nie mam w swoim otoczeniu nikogo, kto mógłby mi go sprezentować.
![]() Mogła by być też niezła myszka i klawiatura bezprzewodowa Logitecha.
08.02.2013, 15:11
Zastanawiam się czy w ogóle obdarowywanie się 'drogimi' prezentami ma sens...
Dajemy je przecież na urodziny, rocznice, święta. Wydaje mi się ,że w walentynki powinno być to coś symbolicznego... w sensie, do 100, może 150zł. Nie więcej... Osobiście chciałbym dostać... koszulkę CFC, ew. inny gadżet związany z tym właśnie zespołem. Uwielbiam ich
08.02.2013, 16:55
admin napisał(a):myszka i klawiatura bezprzewodowa LogitechaJakie to romantyczne... ![]() Pamiętam, jak chodziłam kiedyś z informatykiem i zawsze dostawałam od niego a to myszkę, a to monitor, a najbardziej romantycznym prezentem (właśnie na walentynki) były głośniki komputerowe w oryginalnym pudełku ("Nie zdążyłem zapakować"), z przyklejoną na wierzchu kartką z wydrukowanym napisem: "Dla mojego kotka". ![]() Tak serio, to walentynek nie traktuję jako okazji do dawania sobie drogich prezentów, to przecież takie święto-żart. Wolę dostać coś taniego, nawet lekko kiczowatego, a najważniejsze jest wspólne spędzenie czasu w romantycznej atmosferze. No, za książkę z czułą dedykacją też się nie obrażę.
23.10.2015, 15:18
Taki, ktory sama wybiorę
zawsze tak robię
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Prezent na urodziny :) | DaViD16 | 21 | 9 085 |
31.03.2020, 18:37 Ostatni post: DariuszKowalski |
|
| Alkomat jako prezent? | brotek | 2 | 1 408 |
21.03.2020, 17:55 Ostatni post: mirekSR |
|