Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Transfer bez ograniczeń
ja nie mialem problemu ale mimo lacza 10 mb predkosc nie przekraczala 7. Udalo mi sie pobrac 3 filmy lecz jak na zlosc braklo mi na kilka minut pradu. Potem juz nie logowalem sie do portalu. Nastepnego dnia chcialem dokonczyc pobierania lecz niestety... Nie ma takiej mozliwosci bez zluzycia transferu. Tak odpisala administracja chomikuj.pl lecz wedlug mnie zachowala sie w porzadku poniewaz zaoferowala w ramach rekompensary 10 gb transferu :) w razie pytan piszcie to wysle screeny jak wygladala belka podczas free :D

sorki za ort ale pisze z telefonu xdd
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
ciekawe czy będzie jeszcze okazja...powiedziałbym nawet że poszła na rękę.
Mam nadzieję,że jeszcze będzie podobna akcja, może w bardziej martwy dzień typu poniedziałek czy środa. Bo w sobotę to nie dość, że każdy dostaje transfer to jeszcze ma czasu trochę. A tak trzeba poświęcić noc by pobierać w pełni...
  Odpowiedz
Belka wyglądała niestandardowo? Ciekawe, chętnie zobaczę :]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości