Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Transformers 3 Dark of the Moon
[Obrazek: Transformers-3-Dark-of-the-Moon-2011-DOTM-01.jpg]

Opis:
Tym razem walka toczyć się będzie wokół wyścigu o przewagę w przestrzeni kosmicznej. Decepticony nauczyli się na błędach i próbują doprowadzić do międzynarodowego konfliktu pomiędzy Stanami Zjednoczonymi, a Rosją. Jedynym ratunkiem dla ludzi może być Sam Witwicky, który raz jeszcze musi pomóc swoim kosmicznym przyjaciołom.

Data Premiery:
1 Lipca 2011 roku

Trailer:

Trailer naprawdę widowiskowy. Poprzednie części także mi się podobały. Mam nadzieję, że ta będzie jeszcze lepsza. Szkoda tylko, że już bez Megan Fox.
Nowością także jest zastosowana technologia 3D, która w poprzednich częściach nie była wykorzystana. Czekam z niecierpliwością.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Najnowszej części nie widziałem jeszcze ale poprzednie mam.

Można o życiu doczesnym przy nich zapomnieć i przenieść zupełnie inny
świat;)
Bardzo lubię filmy przy których zapomina się o rzeczywistość, zresztą bezdennie
beznadziejnej.
  Odpowiedz