Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy spodziewałeś się takiego obrotu spraw?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
25.00%
2 25.00%
Nie
37.50%
3 37.50%
Nie mam zdania
37.50%
3 37.50%
Razem 8 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ujawnienie danych użytkownika pomagającego w kradzieży kont na chomikuj.pl???
Exclamation 
Dzisiaj, 31.03.2011 nasz chomikowy kolega *********, udostępnił materiały z których można wywnioskować, kto stoi za procederem kradzieży pkt i kont chomikowych:

"Te screny wraz z wiadomością na pw otrzymałem od przychylnej mi osoby ujawniam je ze względu na to ze pomimo świństwa jakie tutaj widzicie osoba mająca konto **************** oczernia mnie do innych twierdząc ze wymyślam i.t.p ja ja zablokowałem i nie chce mieć z ta osoba nic wspólnego nic do nikogo nie pisze itp ale mam dosyć otrzymywania kopii wiadomości od osób do których ona pisze i wymyśla na mnie bzdury. Pozdrawiam wszystkich uczciwych, nie bójcie się komentować dla takich ludzi nie ma miejsca na tym jak tez innych portalach "

Screeny rozmowy zostały usunięte na prośbę stron.

Jeszcze kopia jednej z wiadomości od ********:

"......póki co przesłałem Administracji screeny i prosiłem o zablokowanie obu kont ****** oraz ***************** ......."

Co Wy o tym myślicie? Faktem jest że jeszcze nie tak dawno, obiło mi się o uszy coś o podobnej tematyce. Wiadomości dotyczyły właśnie "**************" .

Całe zajście wyjaśnia Administracja portalu chomikuj.pl. Wkrótce nowe informacje.

Dodam że na trop naprowadził mnie nasz forumowy kolega, Karolek :) Dziękuję Karolku :)

Odpowiedz
No to się narobiło. Takie osoby powinno się od razu banować. Szczerze, nawet bym nie pomyślał, że to może być w/w chomik! Ciekaw jestem teraz reakcji ************* oraz samej administracji chomikuj.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Ładnie wkręcił koleżankę, aż się wygadała. Takich chomików pewnie jest więcej. Ale dzięki Odjechanym wielu ujrzy światło sprawiedliwości =] Wielkie dzięki
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
W tym wykonaniu się okazuje że najwieksze chomiki w jednym momencie stają się najmniejszymi ,już dawno było głośno o jej top liscie a tym bardziej jak zaczeła współprace z ****-***** ale nic innego nam nie pozostaje jak omijać te chomiki dużym kołem. Jeszcze nie takie gwiazdy jak ona wpadnie na takich głupawkach a wystarczyło dobrze podebrać ... hehe :)
  Odpowiedz
I po co ************** te nasze punkty skoro nigdzie na jej chomiku nie widzę ani grama free transferu? Przynajmniej tam gdzie bym chciał żeby był to nie ma. Gdyby oni tak kasowali co popadnie to by było bez sensu. Ja nie mam tego co ona ma a ona nie ma tego co ja mam więc wzajemnie się wykluczamy z podbierania sobie użytkowników. I jest takich Nas wiele więcej.
  Odpowiedz
Powiem tak dzisiaj całe popołudnie śledziłem nasze forum (byłem też u konkurencji) ale niestety nie znalazłem tam żadnego takiego postu a mają tam 10x więcej forumowiczów (czyżby nikt nie zauważył takiego procederu?!). Kont wspomnianych chomików szukałem ale po nickach tez niestety nie doszedłem.
Sam dowiedziałem się o tym z chomikowych rozmów z reklamy innego chomika niż naszego kolegi ************** i jestem w szoku bo nie wiem co można myśleć o jakimś skrypcie do reklam który pomaga wykradać hasła jak w wątku powyżej.
  Odpowiedz
(01.04.2011, 03:01)Sarinov napisał(a): Powiem tak dzisiaj całe popołudnie śledziłem nasze forum (byłem też u konkurencji) ale niestety nie znalazłem tam żadnego takiego postu a mają tam 10x więcej forumowiczów (czyżby nikt nie zauważył takiego procederu?!). Kont wspomnianych chomików szukałem ale po nickach tez niestety nie doszedłem.
Sam dowiedziałem się o tym z chomikowych rozmów z reklamy innego chomika niż naszego kolegi ************** i jestem w szoku bo nie wiem co można myśleć o jakimś skrypcie do reklam który pomaga wykradać hasła jak w wątku powyżej.

Użytkownicy istnieją, przed chwilą sprawdzałem.

Tutaj również ukrywam screeny z PW użytkownika. Czekamy na rozwój wydarzeń.

Co do "ciszy" u konkurencji, to potwierdzenie, że nasze "służby" wywiadowcze działają sprawniej od konkurencyjnych.

Ze względu na rozwój sytuacji, po zapoznaniu się ze szczegółami, zamykam, na czas wyjaśniania, obecny wątek. Po rozwiązaniu problemu, wszystkie szczegóły zostaną opublikowane. Administracja chomikuj, jest w trakcie wyjaśniania całego zajścia.
  Odpowiedz