Ja osobiście najbardziej lubię Moralnego Niepokoju i Ani Mru Mru
Piszcie.
Jeśli możecie wrzućcie także filmik z yt waszego ulubionego kabaretu i ich skeczu
PzdR
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ulubione Kabarety
|
Siemanko jakie są wasze ulubione kabarety? Mam na myśli cały skład
Ja osobiście najbardziej lubię Moralnego Niepokoju i Ani Mru Mru Piszcie. Jeśli możecie wrzućcie także filmik z yt waszego ulubionego kabaretu i ich skeczu PzdR
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.04.2013, 22:04
No i oczywiście Tofik kabaretu Ani Mru Mru.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
18.04.2013, 06:37
Chyba najlepszy ^^
18.04.2013, 19:53
13.12.2015, 19:54
ja uwielbiam Hrabi <3 w telewizji jest ich mało, ale zobaczyć ich na zywo to coś niesamowitego. Także jakbyście kiedyś mieli okazję to polecam
|