Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wakacje naszych marzeń
Moje wymarzone wakacje spędziłbym w Paryżu. To niezwykle piękne miejsce z wieloma atrakcjami. W artykule [link usunięty] znalazłem zestawienie 10 najciekawszych miejsc w Paryżu. A wy co sądzicie o Paryżu?
  Odpowiedz
Ja 20 lat temu planowałam z psiapsiółą Mongolię , rok zbierałyśmy kasę, zatrzymały nas sprawy paszportowo wizowe...kasa się rozeszła:( Potem jak już kasa nie stanowiła problemu to już nie było czasu i teraz czekamy aż dzieci urosną i aż nas małżowie puszczą...czy sie doczekamy Bóg to jeden wie ale marzenie pozostało:)
  Odpowiedz
Osobiście nie mam dużych wymagań związanych z wakacjami - może dlatego, że zdążyłam już zwiedzic sporo świata i mój głód jest w jakimś stopniu zaspokojony :P

Za to uwielbiam nasze polskie morze, z naciskiem na Sopot. Gdybym mogła, przeprowadziłabym się tam z miejsca... a tak pozostaje mi tylko odwiedzanie go raz do roku, w wakacje. Mam tam swoich dobrych znajomych a nawet lokal, którego wynajmowanie ekipą jest już naszą małą tradycją ([CIACH!], że tak pozwolę sobie na kryptoreklamę :D). W tym roku planujemy ze znajomymi wypad pod koniec czerwca i już odliczam dni do wyjazdu :f
  Odpowiedz
Ja w tym roku postawię na Bałkany :)
  Odpowiedz
Zamarzyła mi się Korsyka. Na pewno niezwykłych widoków jest tam pod dostatkiem. Nie wiem tylko gdzie zarezerwuję loty i czy w ogóle uda się coś niedrogiego wyszukać. Do tej pory kilka serwisów za mną i w sumie niewiele znalazłam ciekawych ofert. [CIACH] tutaj jest coś sensownego  nie tylko Korsyka ale też inne inspiracje na lipiec, ale jeszcze sprawdzę parę stron.
  Odpowiedz
W tym roku w styczniu byłem również w Egipcie. Udało się wyhaczyć ofertę na lasta. Bardzo fajnie bo najgorsze mrozy w Polsce udało mi się spędzić pod palmą. 

Był to mój pierwszy wyjazd w ciepłe rejony, ale już planuję następny.
Teraz na majówkę ze znajomymi wynajmujemy domki letniskowe i spędzamy czas nad zalewem [CIACH!] k/Kielc :)
  Odpowiedz
Wakacje moich marzeń? Już od dłuższego czasu marzy mi się najlepsza impreza na świecie. Dobra ekipa, pełny plecak marihuanen w strzykawkach i kupa siana na Tomorrowland. Tak, zdecydowanie wakacje marzeń.

Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A ja co roku mam wymarzone wakacje. :P
  Odpowiedz
Dużo tego - Dominikana, Hawaje, Lofoty.. Szkoda, że tak trudne do zrealizowania. :/
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Najchętniej bym wyjechała na Hawaje, to moje wakacyjne marzenie. :D
  Odpowiedz