Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Walka Tomasz Adamek vs Witalij Kliczko - gdzie oglądać?
Witam,

dziś w jednej z gazet przeczytałem taki oto artykuł:

[Obrazek: adamekvskliczko.jpg]

Czy naprawdę nie będzie można obejrzeć tej walki normalnie w TV za darmo?
Z tego co widzę, emisja będzie płatna i jedynie RTL będzie emitowało tą
walkę za darmo?

To jakieś nowe zjawisko w naszym kraju - nie przypominam sobie abym kiedykolwiek
płacił za oglądanie jednej walki bokserskiej w TV.
Czy uważacie, że to dobry kierunek? płacić prawie 40zł za obejrzenie walki?

Ciekaw jestem na ile wycenią pogodę na jutro... Auc
  Odpowiedz
(06.09.2011, 23:15)admin napisał(a): To jakieś nowe zjawisko w naszym kraju - nie przypominam sobie abym kiedykolwiek
płacił za oglądanie jednej walki bokserskiej w TV.
Czy uważacie, że to dobry kierunek? płacić prawie 40zł za obejrzenie walki?

Ciekaw jestem na ile wycenią pogodę na jutro... Auc

Mówili w TV, że to nowy system, który zawitał do nas, a w systemie PPV będą dostępne najważniejsze walki na ten przykład Tomasz Adamek vs Vitali Klitschko.

A jeśli chcesz za darmo to pewnie będzie na drugi dzień w sieci.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Dokładnie popieram Saibo np. walka Pudzianowskiego z Nejmanem była już w necie ne drugi dzień także nic nie stracone:)
  Odpowiedz
(07.09.2011, 08:15)bastekasg666 napisał(a): Dokładnie popieram Saibo np. walka Pudzianowskiego z Nejmanem była już w necie ne drugi dzień także nic nie stracone:)

Tak tylko wiesz kto wygra. Więc nie zgodzę się, że nic straconego.
Tracisz emocje oglądając na żywo nie znając zupełnie wyniku końcowego.
  Odpowiedz
Dla mnie przesadzili z tym żeby móc oglądnąć Adamka trzeba tyle zapłacić.Bilet na walkę na żywo kosztuje 80 złotych. Mnie zwykłego szaraka nie stać na zapłacenie tak dużej kwoty.
  Odpowiedz
(07.09.2011, 12:18)CzekoladowyBaron napisał(a): Tak tylko wiesz kto wygra. Więc nie zgodzę się, że nic straconego.
Tracisz emocje oglądając na żywo nie znając zupełnie wyniku końcowego.

No wiadomo, że coś kosztem czegoś. Ale jeśli miałbym wybierać między oglądaniem za 40zł w tv czy za 80zł na żywo a obejrzeniem za darmo dzień po walce powtórki to wolę to ostatnie.
  Odpowiedz
Ja osobiście gdybym nie miał wesela w tą sobotę wybrałbym się do Wrocławia.
  Odpowiedz
Baronie czytałam dzisiaj rano (nie mogę znaleźć gdzie to było) jak Norwedzy załatwili sobie oglądanie meczu Dania-Norwegia. Mecz był nadawany tylko w płatnej TV, pokupowali smsami lub telefonicznie dekodery. W umowie jest zapis że w ciągu 14 dni można zrezygnować, bez ponoszenia żadnych kosztów.
U nas też chyba takie coś jest w umowach.
  Odpowiedz
Ja sobie opracowałem system. W części kablówek maja ponoć zablokować RTL (przeczytane na onecie), więc w sobotę zobaczę czy mi zablokowali. Jak nie to obejrzę na żywo. Jeśli jednak zablokują, to już opracowałem plan działania – w niedziele odcinam się od masowego przekazu informacji, i zaglądam tylko i wyłącznie na torrenty, czy już jest plik. Rodzina ma zakaz informowania mnie o wyniku walki, pod groźbą linczu :D Nie będę mógł niestety grac on-line, ale co tam, nadrobię braki w lekturze :)
  Odpowiedz
(07.09.2011, 15:14)maro. napisał(a): Ja sobie opracowałem system. W części kablówek maja ponoć zablokować RTL (przeczytane na onecie), więc w sobotę zobaczę czy mi zablokowali. Jak nie to obejrzę na żywo. Jeśli jednak zablokują, to już opracowałem plan działania – w niedziele odcinam się od masowego przekazu informacji, i zaglądam tylko i wyłącznie na torrenty, czy już jest plik. Rodzina ma zakaz informowania mnie o wyniku walki, pod groźbą linczu :D Nie będę mógł niestety grac on-line, ale co tam, nadrobię braki w lekturze :)

Haha, zobaczysz i tak w jakiś sposób dotrze do Ciebie ta informacja.
Mam u mnie pracy takiego kolesia, który również zakazuje informować go o wynikach meczów itp. Tak czy siak informacje o wynikach docierają do niego, mimo, że się przed nimi bronił.

Dla mnie ten system płacenia za obejrzenie walki jest beznadziejny.
To po cholerę my płacimy za telewizję skoro dodatkowo nam ją blokują... ?
  Odpowiedz