Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Walka Tomasz Adamek vs Witalij Kliczko - gdzie oglądać?
Owszem "n" posiada stacje RTL i tam walka będzie emitowana za free.

Cytat:Bracia Kliczkowie, którzy chcą jak najwięcej zarobić na sprzedaży transmisji,
domagają się od polskich operatorów, żeby zakodowali sygnał RTL w czasie walki.
Najprawdopodobniej ich żądania nie zostaną jednak spełnione. Ukraińscy pięściarze
nie mają bowiem żadnych podstaw prawnych by zablokować transmisję RTL.
Stacja RTL jest dostępna m.in. w sieci kablowej Aster City oraz na platformie N.
www.polskieradio.pl

Ciekaw tylko jestem jak zareagują Ci abonenci którzy zapłacą za oglądanie tej walki,
a godzinę po walce będzie to już w sieci powszechnie dostępne.

Odpowiedz
Heheh w mojej kablówce chcą 40 zł za walkę chyba ich pogieło... 30 minut po walce... będzie dostępna na jednym z Chomiku. Czuwam.
  Odpowiedz
Ja się złamałem i wykupiłem u siebie. Już jeden z jednym znajomym jestem umówiony, jak znam życie to jeszcze paru dojdzie. Jak zawsze każdy przynosi coś od siebie, więc w ten czy inny sposób kasa się zwróci :D
  Odpowiedz
I przy okazji spotkanie ze znajomymi - świetna sprawa :)
Tylko nie mów jaki był wynik. Zobaczymy czy zdołam nie dowiedzieć się o wyniku
zanim walka pojawi się w sieci.
  Odpowiedz
Walkę można za darmo obejrzeć na niemieckiej RTL.
  Odpowiedz
(09.09.2011, 22:43)CzekoladowyBaron napisał(a): Walkę można za darmo obejrzeć na niemieckiej RTL.

Baron czytałeś ten wątek? :D
  Odpowiedz
U mnie w Vectrze jest RTL, a jednak będzie kodowany, i usługę trzeba wykupić. Nie wiem jak będzie w aster, nic na ten temat nie piszą, tak samo Polsat, cyfra także milczy. Jeśli chodzi o „enke” jest 50/50. Tak więc właściwie nikt nie wie jak to się skończy. Ojciec mi mówił ze w którejś ze wczorajszych gazet była rozpiska co, gdzie i jak, jednak gazetę zostawił w robocie...
  Odpowiedz
(10.09.2011, 09:29)admin napisał(a): Baron czytałeś ten wątek? :D
Pewnie nie... Haha ... cały Baron ;)
  Odpowiedz
W internecie krążą pogłoski że ta "inicjatywa" to chwyt na kase Adamka. Chce po prostu na tym zarobić czy prawda nie wiem, a zresztą już i tak po walce :)
  Odpowiedz
Przecież nikt nie robi takiego show w imię wolności.
Wiadomo, że chodzi o pieniądze. To normalne że chcą zarobić - przecież to ich praca
jak by nie było. Ty byś nie chciał zarobić? Również byś kombinował jak tu wyciągnąć
najwięcej kasy z imprezy...
  Odpowiedz