Sebastian, śmiem twierdzić, że nigdy żadnej gotówki w tego typu biznesie nie zobaczyłeś po prostu, bo niestety nie jest tak, że płacisz co miesiąc, nic nie robisz a ja buduję biznes za Ciebie, o nie...
Jeśli chcesz poczytać umowę - proszę bardzo, nie mam nic do ukrycia. Nie po to wprowadziłem w to kilku swoich najbliższych znajomych, aby ich oszukać - uwierz mi i z wydawaniem sądu poczekaj na rozwój sytuacji. I zrozumcie - nie piszę tych postów po to, żeby nakręcić forum, nabić sobie wyświetlenia, jechać po kimkolwiek - raczej chciałem pokazać Wam w tym nasz wspólny interes. Powoli jednak stwierdzam, że moje dotychczasowe działania na zasadzie 'Nie podoba się? Następny, na tym świecie jest tylu ludzi że nie jestem w ciągu życia każdemu ręki podać, a biznes to głównie statystyka oparta o liczbę wykonanej pracy, odbytych spotkań itd.' miały jednak swoje logiczne uzasadnienie.
REGULAMIN UMOWY O WSPÓŁPRACY KTÓRĄ PODPISUJĄ LUDZIE CHCĄCY Z NAMI WSPÓŁPRACOWAĆ
http://perfumy.fm/files/2010/docs/regulamin20100701.pdf
Ludzie którzy pierwsi powiedzieli 'tak' to w większości osoby które znają mnie osobiście, w większości od kilku lat i wiedzą w jaki sposób pracowałem przez ostatnie kilkanaście, kilkadziesiąt miesięcy, jakie osiągnąłem efekty, jakie doświadczenia nabyłem w tym czasie. Jeśli chcesz się z nimi skontaktować i zweryfikować te informację zapytam o możliwość przekazania Ci danych kontaktowych abyś mógł to sprawdzić i RZETELNIE opisać na forum mając informację od ludzi którzy w tym biznesie zarobili już pierwsze pieniądze (a konkretnie takich osób w chwili obecnej jest 4, kolejne 3 'dopinają' pierwszą wypłatę) - myślę, że nie będzie problemu abyś do nich zadzwonił, wypytał ich o szczegóły oraz przekonał się o tym, że nie do końca jest tak jak myślisz, jednak jeśli chciałbyś skorzystać z takiej możliwości daj mi znać wcześniej, abym mógł na spokojnie zaaranżować spotkanie z w/w osobami. Chętnie również spotkamy się osobiście w szerszym gronie jeśli ktokolwiek poważnie myślący o tym temacie ma pytania - choćby nawet na potwierdzenie tego, że traktujemy to jak najbardziej poważnie.
Oczywiście, zarobki o których mówię w tym momencie nie są to nawet setki złotych, ale moim zdaniem (a polegam na tym czego do tej pory doświadczyłem) maksymalnie do końca lutego tym 4 pierwszym osobom inwestycja zacznie się zwracać, następnie skupię się na tym, aby w dalszym ciągu przekazywać im wiedzę tak, aby coraz prężniej mogli budować struktury tejże organizacji.
Przyjmując, że na chwilę obecną ktoś zarabia 2000 zł, z czego ok. 500-900 wydaje na mieszkanie, kolejne ok. 500 na opłaty - te kilkaset złotych nawet po pół roku pracy dodatkowej, kilka, kilkanaście godzin w miesiącu pozwolą takiej osobie na podniesienie standardu życia o 100% - jeśli ktoś nie zgadza się z tą zasadą radzę zaznajomić się bliżej z pięknym działem nauki jakim jest ekonomia.
// Mam świadomość tego, że na stronie są jeszcze różne niedociągnięcia, jednak obecnie jesteśmy w fazie pre launch'u. m.in. w fazie projektowania jest logo SBG, wizytówek, nagrywania krótkiej prezentacji biznesu, jego wizji oraz idei - w gronie osób najbardziej zaangażowanych w projekt, mających już doświadczenie w temacie MLM (prawie połowa ludzi w tym biznesie pochodzi z dwóch innych moich struktur w których działamy równolegle w sposób tradycyjny - face to face) prowadzimy rozmowy dotyczące ulepszenia całości, więc na dobre część internetowa będzie dostępna w przybliżonym terminie 14 lutego. Całość obecnie funkcjonuje, na grupie która testuje system ale jak wiadomo każdy nowy schemat musi się 'dotrzeć'. W biznesie gdzie są ludzie zawsze wiele rzeczy 'wychodzi' po drodze, a MLM to przecież głównie 'biznes relacji'
Proszę więc tylko o konkrety, a nie teoretyzowanie.