Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Weryfikacja Google+
Z góry przepraszam jeśli zły dział, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego. Przy zakładaniu konta Gmail i Google+ podałem błędne imię i nazwisko ponieważ jakoś nigdy nie podaje takich danych w internecie. Problem zaczął się wczoraj, gdy po konfiguracji google+ z Androidem moje konto zostało zablokowane z powodu nieprawidłowych danych. Czytałem że da się gdzieś zmienić Imię i Nazwisko, ale nie mogę tego znaleźć. Mógłby mi to ktoś jakoś wytłumaczyć? Z góry dziękuje za pomoc.

EDIT: Chyba rozwiązałem problem, Można zamknąć.
  Odpowiedz
Jak rozwiązałeś swój problem? Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoim doświadczeniem :)
  Odpowiedz
Nie znalazłem nigdzie gdzie mógłbym zmienić nazwisko, więc usunąłem konto Google+ i stronę którą miałem, a potem od nowa założyłem Wszystko. Konto dalej jest w trakcie weryfikacji danych, ale myślę że to pomogło.
  Odpowiedz