Cassius napisał(a):I Jak możesz to przetestuj specjalnie dla mnie jak pływa się w wiosełkach i płetwach narazNo właśnie tak ostatnio pływałem, aby angażować jak najwięcej partii mięśniowych. Jak wrażenia? Jednym słowem - Szybko. Organizm się męczy katastrofalnie, ale trening jest niesamowity. Po takim wysiłku wypijasz butelkę wody w szatni na raz.
Wiosełka pływackie
|
31.08.2013, 20:17
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.10.2014, 18:26
Zakupiłem ostatnio Speedo Biofuse Power Paddle w rozmiarze L (duże). Sporo większe łopaty od poprzednich, na których pływałem wcześniej. Jak wrażenia? Szybkość zwiększona, co można odczuć, natomiast wkład siły podobny. Nie odczułem większego zmęczenia po 2 godzinnym treningu i przepłynięciu 5km. Są wyprofilowane, wybrzuszone na dłoni, dość wygodnie. Jedynym minusem było zapięcie opasek dolnych, które przy moich grubszych nadgarstkach często się odpinały, choć było to dla mnie dziwne, bo konstrukcja jest dość solidna, lecz dla mnie może nieco zbyt krótka, dlatego wolałem rozwiązanie z poprzedniego modelu Speedo, gdzie te z pozoru liche sznureczki trzymały bajecznie dobrze.
Ktoś używa wiosełek? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości