Nie rozpisze się za dużo ,
powiem tyle, że jestem z Kielc i trafiłam tu dzięki Sebastianowi i Cieniowi
Moje imię jak sam nick wskazuje to Magdalena ;P
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Witaam ;D
|
27.12.2011, 14:10
Siemka
Nie rozpisze się za dużo , powiem tyle, że jestem z Kielc i trafiłam tu dzięki Sebastianowi i Cieniowi Moje imię jak sam nick wskazuje to Magdalena ;P Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.12.2011, 14:15
Siema
27.12.2011, 14:19
Miło Cię tutaj widzieć
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski
27.12.2011, 16:44
Hola!
27.12.2011, 17:25
Witaj Madziu
27.12.2011, 17:39
cześć
|