Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witam Serdecznie
Witam i zapraszam na mojego Chomika pod adresem: www.chomikuj.pl/vajo

Chomik Vajo Wiele ciekawych plików Zapraszam ! :)

[Obrazek: 0987png_raehsss.png]

Pozdrawiam i Zapraszam ! :)
  Odpowiedz
Witaj. A może zachęcisz nas tutaj dlaczego mielibyśmy zajrzeć :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
bo ja wrzucam tylko wlasne pliki nic nie chomikuje i każdy z moich plików jest przeze mnie sprawdzony i działający poza tym wstawiam tylko nowości i pliki które uważam za godne posiadania i zajmowania miejsca na dysku :)
  Odpowiedz