Mam nadzieję, że zatęskniliście za forum, a przede wszystkim za sobą na wzajem.
Rozstania są przykre, ale za to szczęśliwe powroty rekompensują rozłąkę.
Witajcie więc ponownie!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Witamy po przerwie!
|
14.01.2014, 16:37
Witamy serdecznie po przerwie w dostępie do naszego forum, spowodowanej problemami technicznymi. Sytuacja już pod kontrolą.
Mam nadzieję, że zatęskniliście za forum, a przede wszystkim za sobą na wzajem. Rozstania są przykre, ale za to szczęśliwe powroty rekompensują rozłąkę. Witajcie więc ponownie! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.01.2014, 16:40
Siemka
Tym razem nie zabrakło info na fb ;]
14.01.2014, 16:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2014, 16:51 przez Swordancer.)
No właśnie witajcie z powrotem. Mam nadzieję, że te problemy Was nie zniechęciły.
14.01.2014, 17:05
Nareszcie. Przez ostatnie dni wpadałem jedynie na kilka minut, sprawdzałem czy strona działa, przeglądałem posty na fanpage i wychodziłem. Teraz to co innego.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
14.01.2014, 17:09
Ja nawet na FB nie widziałem informacji tylko do Oli na GG pisałem . No, to kto za mną tęsknił? Żartuje, fajnie że już wszystko w normie
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
14.01.2014, 18:10
Wreszcie mogę się zabrać na napisanie klików mądrych postów.Witajcie Odjechani i goście oczywiście ;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
14.01.2014, 19:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2014, 19:49 przez Demanufacture.)
O, no i jaki fajny prezent na kolejny rok życia.
Fajnie, że forum wróciło!)
14.01.2014, 23:04
No i pięknie
|