Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Własna twórczość
Proszę o ocenę:

Odpowiedz
Hmm... coś mi nie hula. Nie wiem, to wina linku chyba.
  Odpowiedz
Już wszystko hula.

Piosenka raczej przyjemna dla ucha. Uderzający jest jedynie pogłos wokalu, który zmniejszyłbym przynajmniej z 50%. Gdyby nie ten feler, całość dałoby się słuchać ;)

Ogółem, duży plus.
  Odpowiedz

no to jeszcze to proszę jeśli ktoś nie przejżał kanału.

Wkrótce wstawię coś nowego.

Dziękuje za radę. Napewno wezmę do serca :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Mi się mega podoba :D
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to zbyt agresywna gra na gitarze.

No właśnie, końcówka jest już lepsza. Ale ogółem wszystko dobrze i masz plusa za to!
Próbowałeś kiedyś piosenek feel'a?
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Śmiało możesz iść do mam talent :D
Dobrze Ci idzie :)
Rozwijaj to!
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Są drobne niedociągnięcia, tak, jak pisał da Vinci- trochę czulej z tą gitarą ;). Ćwicz, ćwicz, ćwicz. Jest dobrze, ale może być jeszcze lepiej. :)
  Odpowiedz
Trafiłeś w mój gust kolego - bardzo lubię takie gitarowe ballady.
Masz bardzo fajne brzmienie głosu. :) Pierwszy kawałek, z tym przesadzonym pogłosem brzmi zbyt sztucznie, drugi jest o wiele lepszy. Gitara chyba jeszcze do "podszlifowania", ale wokal jest naprawdę dobry (co nie znaczy, że nie może być jeszcze lepszy ;)). Ogólnie - wielkie Brawo
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz