Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wszystko co mezczyzni wiedza o kobietach - Niezwykla ksiazka :D
Istnieje pewna ksiazka która sklada sie z ponad stu niezapisanych stron, Jej tytul to "Wszystko to co mezczyzni wiedza o kobietach" mozna ja znalejxc na dziale z poradnikami :)

[Obrazek: ceb057f3b14642b16e27d2491.jpg]

Czytaliscie ja ? Haha
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
E tam, pierdzielenie. Zrozumienie kobiet jest jak najbardziej możliwe ;)
  Odpowiedz
Czyli ''nic''. Używaj polskich znaków, przynajmniej w tytule wątku.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Niby po co mam czytać?, jak mogę sobie napisać taki post na tym forum i dostanę 16 rzetelnych oraz rozbudowanych wypowiedzi.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
O tej książce słyszeli już chyba wszyscy. Pomysł ciekawy, trzeba przyznać, ale zgadzam się w pełni z Koniakiem, prawda jest zupełnie inna. To jedynie drwina ze stereotypu, że facet nigdy nie zrozumie kobiety ;)
  Odpowiedz
Może i drwina ale książka bardzo ciekawie wymyślona :D
  Odpowiedz