Chciał bym wam zadać pytanie
czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na wybielanie zębów?
Chciał bym znać wasze zdanie na temat wybielania zębów.
Pozdrawiam.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Wybielanie Zębów
|
16.12.2011, 13:15
Witam...
Chciał bym wam zadać pytanie czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na wybielanie zębów? Chciał bym znać wasze zdanie na temat wybielania zębów. Pozdrawiam. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... ADRIANUSS napisał(a):czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na wybielanie zębów?Może sprawdzonych sposobów nie mam ale polecam coś typu: Paski wybielające Blend-a-med 3D White LUXE Whitestrips (Lux ma lepszy i trwalszy efekt). Na youtube jest trochę testów, recenzji, na różnego rodzaju forach również ludzie polecają sobie nawzajem ten produkt. Produkt zdecydowanie działa, ale hollywoodzkiego uśmiechu się nie spodziewaj.
16.12.2011, 15:17
No ok w poniedziałek pojadę do jakiegoś supermarketu, apteki i innych tego rodzaju instytucji i poszukam
jeżeli ktoś zna inne sposoby na wybielanie zębów to zapraszam do tematu. Ja słyszałem o wybielaniu sodą tylko nie wiem o co z tym chodzi. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to jak wyżej Pisać ... Pozdrawiam |