Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena Chomik FilmyChomikuj.pl
Witam, na ile byście wycenili mojego chomika ? Pytam z czystej ciekawości :) Nie chcę go sprzedawać. Oraz proszę o wycenę 2 chomika :
Chomikuj-Android.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
A ile chomik zarabia???
Bez reklam spokojnie ponad 10 tyś (zachomikowane+pobrane) z reklamami po 40 tyś, na wakacje czasami miałem nawet po 50 tyś, rekord 80 :)
Chomikuj-Android całkowicie bez reklam przez 1 miesiąc - 4-10 tyś dziennie.
Androida Bym wycenił na jakieś 290.000 Punktów
A filmy chomikuj Około 1,5kk
ja bym wycenił na 300tyś spokojnie
Czekam na inne wyceny a przy okazji odświeżam.
No FilmyChomikuj.pl to ze 2,5 - 3 mln pkt będzie wart. Wiem, że dużo w niego włożyłeś i jakie zyski potrafi przynieść więc chomik wart jest ceny ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Diablo, a Chomikuj-Android ?
Z Chomikuj-Android będzie mi ciężej bo nie wiem ile ma własnego uploadu. Patrząc na licznik jest odwiedzany. Aż za bardzo :D
Nie wiem czy trafię ale nie więcej jak 1 mln
Chociaż i tak większość wyceni co go dość tanio, ale chomik może jeszcze dużo osiągnąć ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Wcale nie ma własnego uploadu :D może tam 1 GB :), ale mam zamiar zrobić z niego tylko własny upload :)