Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena Skryptu do zapraszania na nk.pl & facebook
Aplikację, a w zasadzie licencję na korzystanie sprzedaję tu: odjechani.com.pl/Thread-Sprzedam-Program-do-zapraszania-na-nk-pl-facebook

Mam prośbę o wycenę programu, gdyż nawet jestem w stanie sprzedać kody źródłowe (około 10k linii kodu) i całe prawa do skryptu+ baza mysql do zarządzania kontami userów i programem + forum programu połączone z aplikacją (user musi zarejestrować się na forum aby korzystać z aplikacji). Ważne to jest to iż program zarabia... ja zarobiłem około 7tys na programie. Dorzucę jeszcze inne kody + całe archiwum. Wszystko to około 500MB.

Jeśli jest ktoś chętny to propozycję proszę słać na nr gg 8598442.
Jeśli będzie godna oferta to sprzedam. Szczegóły tylko gg.

A osoby niezainteresowane proszę o wycenę, tylko przemyślaną.
Ale cisza. Masakra.
Zapewne bym wycenił, ale się nie znam ;)

Idź z tym na jakieś forum gdzie znają się na pisaniu skryptów, programów etc. i tam poproś o wycenę...

Pozdrawiam.
Skoro program zarabia to dlaczego chcesz sprzedać ? Jeśli zarobiłeś na nim 7k to dlaczego nie chcesz zarabiać dalej ?
Ja na swoich programach zarabiam i nie mam zamiaru ich sprzedawać, z doświadczenia wiem że jeśli ktoś sprzedaje program który "zarabia" to oznacza tylko jedno, program przestał zarabiać albo zarabia niewiele i nie opłaca się w niego inwestować.
Skoro zarobileś na nim taką kasę? i jest on twoj? to chyba jako Webmaster wiesz,ile może być warty twój wlasny skrypt.
Zarabia, ale trzeba poświęcić czas, którego ostatnio nie mam. Więc szukam kogoś kto zaproponuje rozsądną cenę, a następnie przekażę mu dane logowania do ftp i kont.
Więcej pytań na gg: 8598442
Dla mnie program nie jest więcej wart niż 10 zł i tyle mogę dać, programu który zarabia nie sprzedaje się, jeśli wymaga on czasu aby zarabiał tak jak napisałeś 7k to poświęca się ten czas i dalej na nim zarabia.
Jeśli wytłumaczeniem dla sprzedaży jest brak czasu to program albo nie zarabia wcale albo zarabia grosze.
Moją propozycję znasz, więcej nie dam i raczej nie znajdziesz innego chętnego na zakup za wyższą cenę czegoś co kupuje się w ciemno, gdybyś chociaż jakieś rozliczenia przedstawił że program tyle zarobił to jeszcze jakoś by to może ludzi przekonało, napisać też mogę że moje programy zarobiły już 200k i co z tego wynika ?