Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena Wycena MENU
Witaj, ostatnimi dniami myślałem nad wykonaniem fajnego menu na sprzedaż, a oto efekt: TUTAJ!

Proszę w cenę wliczyć, że mogę dodać jakieś strony i wygląd strony, np. gry PC, zależy od zamawiającego. :)

No więc wyceniać w punktach chomików!
Stop pomagania!
Myślę że jakieś 250 do 300 tys .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
jedna rada popraw te falujące napisy, głupio się komponują, a co do reszty to ok, a cena to ja nie wiem. jednym się spodoba innym nie więc sam wiesz :D
Moja wycena to 70 000 bo tapetka jest rozmazana i takie inne błędy tez są :)
Zgadzam się z przed mówcą jak byś byś zmienił na tapete HD to by było dobrze , a tak to bym wziął ze 80 tyś ( podałem taki przykład) . A i nie potrzebnie ten falujący napis jest .