Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena konta
Witam!
Prosze o szybka wycene chomika: http://chomikuj.pl/muzyka-chomikuj
Konto znane . Dodane do znajomych u prawie 2000osob
wystarczy troche przez dzien poreklamowac , ja nie mam czasu .
Za wlasny upload tez cos tam dochodzi , za wczoraj 2000pkt za wlasny up
Do chomika dodane 2 programy o wartosci ok 500000 pkt : Cmpro + Chomiker + Reklama.
Dziennie bardzo duzo muzyki pobierane ale i fiilmow. BArdzo znany chomik z muzyka.
Po wpisaniu w google muzyka chomikuj jest 1.
Sporo tez folderow z filmami widoczne w google co daje rowniez pkt.
To chyba wszystko. Prosze jak cos pytac na PW lub tutaj.
No i prosze o wycene.
Pozdrawiam
Jeżeli w punktach to jakieś 2.5 mln bym dał, a jeśli w pieniądzach to ja wiem ... około 350 zł ? Coś takiego, może trochę więcej. ;)
A ile za niego chcesz i w czym płacić punktach czy doładowaniu można by?

vanfure 350zł ? Bez przesady 1 tys. odwiedzin dziennie to nie tak dużo :) da się trochę zarobić ale to za czym by ci się zwróciło za tyle pieniędzy to nie wiem ile byś musiał czekać :)
(02.09.2012, 15:51)VanPure napisał(a): Jeżeli w punktach to jakieś 2.5 mln bym dał, a jeśli w pieniądzach to ja wiem ... około 350 zł ? Coś takiego, może trochę więcej. ;)

VanPure, jestes zainteresowany kupnem ?
Nie, gdyż nie mam obecnie punktów ;) W razie czego to odezwę się do Ciebie :) .
Moze byc w zł . Dogadamy sie jakos. Pisz PW
Damianoslawp napisał(a):Bez przesady 1 tys. odwiedzin dziennie to nie tak dużo

Nie odwiedzin tylko wyświetleń. To różnica. Jeśli nie ma na liczniku właczonego pomijania swojego IP to sam może to nabić za godzinę. Jeśli ma zmienne IP np. Blueconnect to za 3-4 godziny.
15000 = 75 osób dziennie pobierających jeden film 700MB albo 30 osób pobierających grę (statystyki, zakładając reklamę około 500 na dzień i po znanych chomikach).

Dla mnie chomik jest wart na dzień dzisiejszy uwzględniając problemy ze sprzedażą na allegro punktów 15000*30/10000= 40zł plus kupa roboty przy reklamie aby utrzymać 75 pobrań dziennie. Programy do reklamy nie mają znaczenia. Tyle odwiedzin można nabić bez nich.

Jeśli ma 90% własnego uploadu to cena będzie znacznie wyższa, ale nie więcej jak 2,3 krotnie. Bez własnego uploadu nie jest dużo wart.

Ale to moja opinia.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
A przestań znów ty wszystko psujesz reputacje i temat. Zawsze się musisz włączyć.
Zmieniłem w liczniku dopiero parę dni temu na wyświetlenia a nie odwiedziny . Wcześniej tez było ponad 1000 odwiedzin
nic nie nabijam daj sobie gościu spokój.
rafaleo1995 mówiłem ci, że chomik nie jest tyle wart co pisał Vanpur:) cena Blachu jest bardzo dobra, drożej raczej go nie sprzedasz :).
A mógł byś wejść na liczniki.org zalogować się i ustawić by licznik pokazywał ile jest odwiedzin dziś, wczoraj ile było i zobaczymy czy jest 1 000 dziennie :D Bo ja licznik wyświetleń też miałem na swoim chomiku, ale zmieniłem na odwiedzin. Ponieważ wyświetleń dziennie też miałem przeszło tysiąc, a odwiedzin prawdziwych było tak na prawdę z 500 parę :)