Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wycena tObiiasz
Witam! :)

Chcialbym abyscie wycenili mojego chomika..

Oto screen z moimi ostatnimi zarobkami:
http://s4.ifotos.pl/img/aafafJPG_xaenqhe.JPG

Dodam, ze przez ostatni tydzien, moze wiecej nie rozsylalem reklam, a czasami rozsylalem ich dosyc sporo.. :)

Co do uploadu.. gry, filmy, programy, albumy muzyczne i rozne takie - wlasny upoload.
Filmy HD, systemy operacyjne, automapy, gry na XBOX'a - zachomikowane.

Aktualnie posiadam ponad 2,6 mln punktow
Masz zamar sprzedać czy narazie chcesz się tylko zorientować w cenię

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Na razie chcialbym zobaczyc oferty za konto :)
napisz ile ty chcesz ja pomyślę nad ceną ,jak coś pisz na gg 45881201
Ja nie chce zawyzyc/zanizyc ceny.. chce po prostu sie dowiedziec szczerej ceny za moje konto.. :)
Konto wyceniłbym na 100- 250 zł wiem że ma prawie 3mln pkt ale
Teraz są one warte 2-3 razy mniej niż kiedyś nie łatwo też znaleźć osoby na transfer no chyba że na allegro tam z dobrą ofertą sprzeda się czyli około 3mln pkt to 750GB transferu :)

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Dzieki za wycene konta :) ktos jeszcze bylby w stanie wycenic mojego chomika? :)
Przynajmniej 250zł ;)
Temat mozna zamknac :)

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości