Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Banery na Top listę
dla ciebie czy dla mnie to jedna rodzina :)
hahaha wariaty:D
Ostatni baner dla Kruchego w dwóch wariantach.

[Obrazek: kruchybaner.png]

[Obrazek: kruchybaner1.png]
Jak zawsze dobra robota ;)

Jest taki inny niż wszystkie, bardzo dobrze.

Dzięki wielkie.
Baron, chciałbym żebyś mi zrobił taki baner na Top Listę

- Kolorystyka - jakakolwiek
- Ważne by był mój avatar na banerze, resztę jak zrobisz tak zrobisz. Widzę, że wszystkie Twoje banery są fajne
- Tekst: mmmm ważne by było: Seriale Prosto w Serce i Spartacus zawsze przed premierą
- Dobrze by było jakbyś mógł również jak się zmieści - Co tydzień free
- A i jeszcze jedno, że u mnie codziennie nowe wrzuty Filmów, Gier i wiele innyc plików

Mógłbyś zrobić coś w tym stylu???

Wykonane
(20.02.2011, 15:25)danielo117o napisał(a): Baron, chciałbym żebyś mi zrobił taki baner na Top Listę

- Kolorystyka - jakakolwiek
- Ważne by był mój avatar na banerze, resztę jak zrobisz tak zrobisz. Widzę, że wszystkie Twoje banery są fajne
- Tekst: mmmm ważne by było: Seriale Prosto w Serce i Spartacus zawsze przed premierą
- Dobrze by było jakbyś mógł również jak się zmieści - Co tydzień free
- A i jeszcze jedno, że u mnie codziennie nowe wrzuty Filmów, Gier i wiele innyc plików

Mógłbyś zrobić coś w tym stylu???

Nie zapomnij przelać odpowiedniej ilości punktów na mojego chomika.
3 tys pkt, czy więcej????
(21.02.2011, 10:32)danielo117o napisał(a): 3 tys pkt, czy więcej????

(16.01.2011, 20:47)CzekoladowyBaron napisał(a): Wykonam banery na Top listę szybko i bezboleśnie....

Wymiary: 468X60
Chyba, że na topce wymagane są inne.

Podstawową wersję, na której umieszczam nazwę Twojego chomika i tekst przygotowany przez Ciebie wyceniam na 3000 pkt.

Jeżeli masz gotowe tło pod baner cena spada do 2000 pkt

Uwaga:
Nie wymyślam haseł reklamowych itp...

Przykład:
[Obrazek: banerfilmzafreeczeka.png]
Jeśli wykonasz już ten baner napisz tu ja ci wyśle pkt:)
Biorę się za baner. Przelać punkty mogłeś od razu. Miałbyś szybciej baner.

[Obrazek: danielooooo.png]

Jeżeli masz jakieś uwagi co do banera to pisz... będę poprawiał albo zrobię nowy projekt. Oczywiście jak Ci się ten spodoba to usunę znaki wodne.