Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Grafikę - Banner, button, reklamę itp
Witam
Jako że grafika jest moją pasją, wykonam kilka prac za darmo.
Prace typu banner, button, reklama na chomika.
Wiem że podobny wątek jest, ale coś tak mnie naszło.

Jako że dopiero jestem początkujący, na pewno pracę nie będą "wyczesane" ale postaram się wykonać to w sposób taki, by grafiką była prosta, a zarazem łatwa do zapamiętania, i czytelna, bez żadnych nie potrzebnych blasków świateł.

Jeśli jesteś zainteresowany, pisz.
Pozdrawiam
  Odpowiedz
Zrób mi banerek, tutaj - na odjechanych. Zrób coś z motocyklami i napis "To styl życia...".

Z góry dzięki ;)

Odpowiedz
Ja też bym prosił :0 bo juz pisałem chyba do 3 grafików i jeszcze nie mam :D ale dobra ;PP
Tutaj masz wszystko
http://odjechani.com.pl/Thread-Obrazki-do-ChR
są tam dwa zlecenia. Zajmij sie tym 2 a jak bedziesz chciał to mozesz jeszcze te 1 ;P
  Odpowiedz
David coś w tym stylu
[Obrazek: bcvbcvb-1353357680.png]

Kurna przecież ty jesteś w grypie GrafArt to ty mnie prosisz :P
Lipa teraz usłyszę sporo negatywnych rzeczy na temat sygnatury :)
  Odpowiedz
Fajne tylko ten motor.trochę rozciągnięty.albo wydaje mi się bo.na tel jestem. :)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ja bym prosił jakąś reklamę na chomika, jeżeli aktualne, napisz.
  Odpowiedz