Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Napiszę dla Ciebie pracę maturalną!
Nie wiesz jak napisać swoją pracę maturalną, a może nie masz na to czasu? Nie stanowi to problemu, mogę napisać dla Ciebie pracę maturalną wraz z konspektem wypowiedzi, bibliografią oraz literaturami podmiotu i przedmiotu.

Jak wiadomo dobra praca maturalna to połowa sukcesu, reszta to Twoje zaangażowanie w momencie jej prezentacji. Czasami jednak zdarza się tak, że zwyczajnie nie masz czasu zapoznać się ze wszystkimi książkami, których dotyczyć będzie Twoja praca. Pytania egzaminatorów mogą Cię zaskoczyć.

[Obrazek: prezentacja-maturalna-wysoka-jakosc-pomocy_1.jpg]

Praca napisana przeze mnie zawierać będzie wszystkie najważniejsze zagadnienia, będzie na tyle przejrzysta i logiczna, że bez problemu poradzisz sobie z jej zaprezentowaniem. Wykonam ją dla Ciebie w postaci pliku doc. a jedynym Twoim zadaniem będzie jej wydrukowanie i zapoznanie się z treścią.

Koszt pełnej pracy maturalnej (konspekt, bibliografia, literatura przedmiotu i podmiotu) to 100 zł. Jeśli potrzebujesz dodatkowych konsultacji i pomocy we właściwym zaprezentowaniu swojej pracy koszt ten zwiększa się i wynosi 150 zł.

Prace przeze mnie pisane oceniane były przez nauczycieli jako nietuzinkowe, oryginalne i całkowicie wyczerpujące temat. Maturzyści, którzy na egzaminie z języka polskiego korzystali z moich prac, osiągali wyniki minimum 80% (przy czym same prace oceniane były na 100%, reszta zależy od sposobu zaprezentowania się maturzysty). Nawet na naszym forum są użytkownicy, dla których pisałam już takie prace i jeśli chcą, mogą powiedzieć o nich kilka słów i wystawić swoją ocenę, do czego serdecznie zachęcam.

Dysponuje ograniczoną ilością czasu, tak więc będę mogła napisać tylko określoną ilość prac. Co prawda do "sezonu" maturalnego jeszcze daleko, ale już dziś warto zastanowić się nad swoją pracą, może potrzebujesz jej Ty albo ktoś z Twoich znajomych? Daj im o tym znać i nie martw się już maturą ;) Moja w tym głowa abyś zaliczył/a śpiewająco.

Zgłoszenia przyjmuje w tym wątku albo poprzez PW. Tutaj też odpowiem na wasze pytania związane z pisaniem pracy.
W związku z dużą ilością zgłoszeń wprowadzam rabat na zamówienie grupowe tj. od 2 sztuk w górę. W przypadku zamówienie więcej niż jednej pracy cena za sztukę wynosi 10% mniej, czyli 90 zł.