Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Upload plików na chomika
Byłbym zainteresony 10 filmami z twojego chomika upload przez przeglądarkę tytuły wyślę pod wieczór bo z telefonu za dużo pisania cena 20tys chyba ci odpowiada shy:

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Nie ma problemu. Mogę i więcej niż 10 przez przeglądarkę jak chcesz :D

Czekam na tytuły i od raz po otrzymaniu zaczynam upload :)
Damianoslawp czy ty możesz też dodawać pliki z linków z np. turbobit.net ?? czy tylko ze swojego chomika uploadujesz ?
Akurat z turbobit.net z lepszą chęcią przyjmę linki niż z chomikuj :D

Ale z innych oprócz turbobit nie przyjmuję już :D
hehe ;) to może mym się skusił bo bardzo za przystępne ceny robisz upload ;) prosiłbym ciebie o napisanie mi na gg ;) 1921068
Przystępne ceny tylko do końca wakacji czyli jeszcze z 3 dni a potem to już podrożeje bo będę miał może z 2 godziny dziennie wieczorem czas na upload i chomika :D
Uwaga!!!

Od jutra zawieszam upload plików codziennych nowości z braku czasu.

Od jutra przyjmuję tylko oferty jednorazowe uploadu w większej ilości plików.

Wszystkich stałych korzystających z codziennego uploadu nowości filmowych bardzo przepraszam :D
Cześć :)

chciał bym przedstawić moją ofertę :).

Wykonam upload filmów 2012 roku z ostatniego czasu :)

Te Filmy : Kliknij tu

Jest tam około 110 giga 180 filmów :)

Cena to 70 tys. punktów :)

Tylko przez chomik boxa.