Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam Wygeneruję linki premium do każdego serwisu za punkty :)
Smile 
Witam. Wygeneruję linki premium do prawie każdego serwisu.
Wy dajecie mi link zwykły , ja wam odsyłam link premium , który wklejacie i automatycznie załącza się pobieranie.
Ile za 1 link ?
Obecnie cena to 100 pkt.
Przy większych zleceniach zniżki :)
Jak dla mnie warto bo jak ktoś chce coś pobrać z płatnego serwisu a nie chce wysyłać smsa na 24h premium albo miesiąc ... to wystarczy że napisze do mnie PW lub gg 15503482
Niżej umieszczam listę obsługiwanych przeze mnie serwisów :)
turbobit.net
hotfile.com
rapidshare.com
netload.in
bitshare.com
extabit.com
hellupload.com
filefactory.com
filepost.com
4shared.com
mediafire.com
redtube.com
tube8.com
Zapraszam do współpracy i Pozdrawiam Odjechanych :D
Chciałbym wystawić pozytywną opinię gelmennowi co do świadczenia tych usług. Linki działają i można śmiało pobierać. Brawo ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."