Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam menu we flashu
Menu jest robione na stronie wix.com z twojego konta.
Koszt menu: ok.60tyś
Przykłady: 1 i 2

Menu wykonywane jest w miarę szybko. (ok.3h weekend, dzień lub dwa tydzień pracy)
Grafika do wyboru!!
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Mi się nie podoba to, że korzystając z ogólnodostępnego darmowego serwisu w którym zrobienie czegoś jest dość proste, a wy za to chcecie punkty :D

Ps. menu jest za szerokie :P
---
Szymonie, nie każdy ma czas by zrobić takie menu. (byłem jednym z pierwszych który zastosował to rozwiązanie)
Wiem że za szerokie ale przy zmniejszeniu zostaje biała plama,więc ustawiam tak aby było wszystko widać.

Cena nie jest wysoka bo za kod do zwykłego menu brano więcej.

Tylko, że ten kod za który brano więcej ktoś wcześniej napisał, a nie zrobił praktycznie gotowca :D
---
Szymon a Ty może nie przypisujesz sobie prac których nie jesteś autorem ?? daw13 przynajmniej napisał że robi to za pośrednictwem serwisu a Ty pobierasz szablony i przerabiasz a potem się podpisujesz jako autor.

Więc proszę was dajcie sobie spokój z dochodzeniem kto ma rację, obaj chcecie zarobić i obaj nie wykonujecie pracy od podstaw.
tonyviroos napisał(a):obaj chcecie zarobić i obaj nie wykonujecie pracy od podstaw.
Zgodzę się z fragmentem nie wykonujecie pracy od podstaw

A ja tamtego menu nie sprzedawałem. :P
---
Szymonie, nie ma co robić spamu o tym które menu jest lepsze. Zawsze się posługiwaliśmy częściami czyimiś. Każdy chce zarobić.
Podoba mi się jedno w tej rozmowie. Dawid stwierdził, że robić menu nie każdy ma czas a nie, że tylko on potrafi robić te menu. Druga sprawa nie ukrywa tego, że robi to za pośrednictwem strony.
Moja jedna uwaga - wykup sobie tam konto premium to nie będzie znaków wix.com, na twoich menu ;)
B0hazard, moje menu nie są aż tak drogie bym był w stanie wykupić premium. Fakt zamierzam wykupić. Ale nie do to możliwości właścicielowi na ingerencje i poprawki.
(30.10.2011, 22:21)Szymon napisał(a): Mi się nie podoba to, że korzystając z ogólnodostępnego darmowego serwisu w którym zrobienie czegoś jest dość proste, a wy za to chcecie punkty :D

Ps. menu jest za szerokie :P

Poza tym niektórzy mają nadludzkie talenty ;] Wymyślają różne kombinacje na które byś sam nie wpadł.