Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam upload (ok. 600KB/s)
[Obrazek: 39324579]

Wykonam upload na czyjegoś chomika: 1GB = 2.000 PKT

Powyżej umieściłam wskaźnik, który pokazuje jaką prędkością zazwyczaj posuwa mój Internet. Naraz mogę wysyłać upload do dwóch osób. Jednej poprzez ChomikBoxa, drugiej przez Chomika. Oczywiście wysyłanie plików przez ChomikBoxa wymaga podania hasła, ale jest o wiele szybsze. Od razu mówię, że osoby, które zdecydują się na wysyłanie plików przez ChomikBoxa nie muszą martwić się o swoje konta. Mam własne sposoby na pobieranie uploadu i to co macie na kontach wcale mnie interesuje.

Jeżeli chodzi o upload, to wygląda to tak: osoba zainteresowana moim wkładaniem plików podaje mi listę, a ja te pliki ściągam i umieszczam na jej chomiku. Jeżeli ktoś nie ma konkretnej listy plików, które chciałby na swoim chomiku, mogę mu udostępnić to co sama mam u siebie lub podać link do torrentów, z których zazwyczaj ściągam - wybór plików nie będzie mały.

Zapłatę w puntach chcę dopiero po wykonaniu przeze mnie danego zamówienia. Wszelkie pytania proszę kierować tutaj lub od razu na mój numer GG: 26332735

Pozdrawiam.
Ledina napisał(a):Wykonam upload na czyjegoś chomika: 1GB = 2.000 PKT
Drogo :( da radę trochę zejść z ceny?
Jasne, nie ma problemu. Proszę jeżeli to dla Ciebie nie problem to napisz do mnie na GG. Dogadamy się co do szczegółów, bo nie chcę zbytnio tutaj zaśmiecać tematu. Chyba, że wolisz tu, to nie ma sprawy.

Jeden chomik już skorzystał z moich usług i pisał, że jest zadowolony z uploadu. Przesyłam niemalże wszystko, prócz plików XXX, chodź jeżeli komuś i na tym bardzo by zależało to jestem w stanie rozważyć takie opcje.

Pozdrawiam. ; )
Również jestem zainteresowany twoją ofertą :) Wyślij gg na PW to się dogadamy :)
Zapraszam do mnie :)
[Obrazek: kamil0908.gif]
Wysłałam. Moje GG jest też podane na końcu pierwszego postu, chodź patrząc na tą długą wiadomość, którą wyprodukowałam, to wierzę, że może się tam zagubić. ;)

Wolałabym, aby ktoś zgłosił się chętny do współpracy przez ChomikBoxa. Przez zwykłą stronę Chomikuj.pl mogę wysyłać jeden film AVi przez ok. 1.5 godziny. ChomikBoxem w tym czasie wysyłam pięć takich filmów na raz.

Po wysyłaniu plików do pierwszego chętnego poprzez Chomikuj.pl przekonałam się, że często wychodzą z tego różne sytuację. Na przykład z dwóch wysyłanych filmów na raz, doszedł tylko jeden. Teraz znowu okazało się, że z wszystkich jednego brakuje, chodź u mnie pisało, że doszedł i wydawało mi się, ze jest już dodany.

Jeżeli ktoś będzie chętny do współpracy przez ChomikBoxa to może być pewny, że na jego konto wchodzić nie będę. Dane będę potrzebowało tylko do logowania się na programie. Za długo pracowałam nad swoim chomika, aby teraz kogoś oszukać i wszystko stracić. ; )
Zapraszam do czytania komentarzy na użytkowników korzystających z mojego uploadu. Znajdziecie je na moim Chomiku o tej samej nazwie co tu na forum.