Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wykonam zachomikuje
Witam.
Chętnie zachomikuje pliki od innych chomików za punkty. Proponuję 50 pkt za 1GB zachomikowanego ubloadu. - oczywiście można negocjować. Chomikuję wszystko: filmy, gry, erotykę, muzykę, programy, tylko nie obrazki.

Chomik: http://chomikuj.pl/Ledina
Kontakt: GG: 42280560 oraz PW Chomika.

Wszystkie pliki umieszczam w danej kategorii pod folderem z nazwą i formą pliku. Wszystko jest zaprezentowane w folderze głównym z moim własnym uploadem. Oprócz wsadzenia plików do danego folderu, umieszczam je jeszcze bezpośrednio w folderze "Zachomikowane", aby wszyscy odwiedzający mogli zobaczyć, że plik jest nowy, dopiero wsadzony. W przypadku, kiedy dany plik już istnieje w folderze i tak jest tam umieszczany. Odwiedzający mojego chomika użytkownik wybiera od kogo chce pobrać plik.

Nie mam na chomiku licznika, ale dziennie zbieram od 10.000 do ok. 20.000 punktów. Jeżeli ktoś sobie tego życzy, mogę umieścić sceena z tabelą zabranych punktów na potwierdzenie mich słów.

Zachomikowane pliki pozostają na moim koncie na zawsze. Chętnych proszę o kontakt przez wyżej podane GG lub PW Chomika.