Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Generalnie nie rozumiem co Wy tak przeżywacie?
Co zmieniło wyłączenie przelewów punktów na chomika? Tylko tyle że trzeba trochę pomyśleć, pogadać
z programistami i już - punkty dalej można sprzedawać. Dopóki nie wyłączą owych punktów i ich wymiany
na darmowy transfer. Kto punkty sprzedawał robi to dalej.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Michał, chodziło mi o punkty wymienione na transfer, mała dwuznaczność.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Tworzysz skrypt który po wpisaniu przez niego kodu przez "klienta" ma dostęp do dodawania linków do plików.
Następnie "klient" dodaje link do pliku który chce pobrać (na stronie z tym skryptem), który następnie
automatycznie chomikuje plik (ten skrypt robi to za Ciebie) do Twojego chomika, pobiera i wysyła bezpośredni link do pobrania Twojemu
klientowi w postaci gotowego linku. Nie wiem czy zrozumiałeś tak to wygląda.
Klient -> Strona ze skryptem -> Twój chomik -> Skrypt -> Gotowy link do pliku.