Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyłączona opcja przelewu punktów w Chomikuj.pl
Ja notuje każdego chomika co mi zablokowali i kiedyś poproszę kogoś i nawet dam mu 1000 zł jak tam kiedyś to odblokują żeby jakimś cudem te chomiki odblokował (włamał się) bo na pewno jest myk na to strona nie ma nawet http a już się uskładało 27 mln na zablokowanych wszystkich chomikach...
Spam, spam i jeszcze raz spam na maila administracji ! Tak jak pisze azazel i massive ! Lub blokada chomików
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Dziękuje oficjalnie kończę z upload em gier i innych plików
Jak im obroty spadną inaczej spojrzą na sprawę
Chomik closer9
Tak sobie myślę czy my jako użytkownicy nie mamy prawa do transferu punktów jako część umowy z Chomikuj.pl i czy ta blokada nie jest złamaniem Ustawy, każda zmiana umowy musi być poprzedzona wiadomością 7 dni przed wprowadzeniem zmian.
Ja bym napisał do administracji chomikuj i uzgodnił sprawę... ale nie spamujmy w tym temacie. Najlepiej załóż nowy temat :D Na pewno ci ktoś pomoże.
Szkoda słów na nich . Według mnie chomikuj nie padnie , ale za to straci upload-rów ludzi siedzących na chomikuj i z czasem skończy się chomikuj bo nie będzie dochodów taka jest prawda . Bo tylko musieli wyłączyć dobrą i pomyślaną funkcje. Chomikuj tylko chce kasę zbijać nic więcej nie patrzy na użytkowników.
Hajs się nie zgadzał. Gdyby ruszyli pustymi główkami, to mogli by bez problemu przejąć sprzedaż na allegro, i zarabiać krocie na allegro ze sprzedaży punktów, ale nie.
Lepiej otruć użytkowników i zepsuć sobie renomę.
Nic się nie stanie. Użytkownicy będą im spamować, część przestanie uploadować, a inni nie. po czasie sprawa ucichnie. Chomikuj będzie kosić pieniądze za smsy i będzie trwać dalej.
Chomikuj trwa i trwa mać!

Chociaż wolałbym, aby upadło dla czystej satysfakcji, że machina komercyjnych samolubów upadnie.
Od 22.00 do 10.00 rano massive i azazel zakładają kłódki.
Nw jak wy ale ja się dolącze ;-)
niech założą wszyscy do czasu aż nie będzie opcji przelewów! ;]