Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[Wyniki] User miesiąca - listopad 2011
Na początku przepraszam za lekkie spóźnienie z
publikacją oficjalnych wyników.
Wina sylwestra. :):)

Oto jak ukształtowały się wyniki:
  • Tungar - 5 głosów
  • Sebastian - 3 głosy
  • Karolina90 - 2 głosy
  • Kucharek - 2 głosy

Uzytkownikiem miesiąca listopada 2011 został Tungar
Serdecznie gratuluję zwycięzcy.
Myślę, że sprawiedliwości stało się zadość. :)
Gratulacje i Brawo
Tungar zasłużyłeś sobie stary druhu:P Gratuluję Ci!!!
Brawo tatooooBrawo
Gratulacje ;)
---
Gratulacje Kolego ;)
Dziękuję moim konfratrom, sztabowcom, wolontariuszom i wszystkim wspierającym głosowanie na usera miesiąca. Zrobiliśmy kawał dobrej roboty, pokazaliśmy, że może być i merytorycznie i ciekawie. Tyle głosów poparcia ile uzyskaliśmy to dowód, że szliśmy w dobrym kierunku. Dziękuję tym którzy na mnie głosowali i tym którzy mieli głosować a zapomnieli (oddajcie kasę!!!), dziękuję Panu Premierowi, Panu Prezydentowi, Papieżowi, Królowej Anglii, Sonne, Premierowi Włoch i wszystkim moim sympatykom. Ze swojej strony zapewniam, że moje wysiłki będą szły w tym samym kierunku co szły i na pewno was nie zawiodę (chętne na sekretarkę, proszę przysyłać zdjęcia w bikini). Zapewniam, że będę dalej pracował w tych obszarach i na pewno będzie ciekawie. Aha i jeszcze Prezesowi Lato chciałem podziękować, za to że dostarczył mi tyle tematów do opisania. Dziękuję.
Gratuluję :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Gratuluję bo czekałem w końcu na taki obrót sprawy.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
Moje gratulacje. :)Ok
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.