Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wysyłacz - BOT
Odnośnie Sender to płacisz raz czy co miesiąc ?
  Odpowiedz
Jednorazowo, nikt by się nie wypłacił co miesiąc po 750tys. pkt. (można też gotówką za 35zł)
  Odpowiedz
Aktualizacje darmowe są ? Jak się zmieni nazwe chomika to licencja się kończy czy jak ?
  Odpowiedz
Aktualizacje są darmowe, a co do zmiany nazwy chomika to nie wiem. Na stronie http://programy-chomikuj.pl/ jest kontakt do nich to można napisać na gg.
  Odpowiedz
Pierwsza licencja kosztuje 750k. Każda kolejna jest tańsza ?
  Odpowiedz
(02.11.2012, 15:44)zawpork napisał(a): Pierwsza licencja kosztuje 750k. Każda kolejna jest tańsza ?

Tak kolejna tylko 700tys. pkt. A siódma licencja jest kompletnie za free.
  Odpowiedz
Czy trzeba przepisywać kody captcha ?
  Odpowiedz
Ma ktoś tego chomika sender? działa czy to tylko taki pic?
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Podobno trzeba przepisywać, ja sobie go zakupię i jak coś to opiszę go
  Odpowiedz
luzakkajojo napisał(a):Ma ktoś tego chomika sender? działa czy to tylko taki pic?
Wystarczy się trochę wysilić i użyć wyszukiwarki na forum a znajdziesz dziesiątki tematów odnośnie chomik-sendera.
Tak na marginesie to chyba nie ma lepszego programu do wysyłania reklam niż Chomik-Sender.
Od właściciela strony dowiedziałem się też że program obecnie jest dostępny jedynie za gotówkę (pierwsza licencja 35 zł, kolejne 30 zł a siódma gratis).
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości