Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyszukiwarka chomikuj - moje pliki na pierwszych stronach
robertoos188 napisał(a):trzeba zrobic strasznie, bardzo duzo kopii, i folderow i podfolderow, ze to mi sie wydaje nie opłacalne do czasu i do zużycia pradu na komputerze
Posiadanie odpowiedniego programu załatwia sprawę w kilka minut :)

robertoos188 napisał(a):a co do reklamowania, to lipa, jak chcesz reklamować to musisz miec dosc popularnego chomikowania, bo nawet jak wyslesz z 500 reklam dziennie to i tak nie bedzie kokosów
500 reklam dziennie to niewiele, 50 tys reklam dziennie ma sens.
  Odpowiedz
wiadomo wpisanie frazy w wyszukiwarce tez jest bardzo wazne

a ty szalony masz jakis program?

wiadomo ze nie za darmo, bo chomiker podobno jest lipny, i nawet z adminem nie ma kontaktu
  Odpowiedz
szalony napisał(a):Posiadanie odpowiedniego programu załatwia sprawę w kilka minut

O ile nie jest On w łatwy sposób do wykrycia ;)

szalony napisał(a):500 reklam dziennie to niewiele, 50 tys reklam dziennie ma sens.

Przy takiej ilości? Sens ma nawet puszczenie 2k reklam dzienni. Ważne by były linki do naszego chomika, by był szum odpowiedni. 50tys, to jednak duża liczba, za którą można dostać bana. Zbyt duża liczba, a to staje się łatwe do wykrycia. Można wyłapać bana za masową reklamę.
  Odpowiedz
Mam wiele programów ale tylko kilka do sprzedania, jeśli chcesz program do chomikowania to mam ale dawno nie aktualizowany i najpierw muszę sprawdzić czy działa poprawnie, jak nie działa to muszę poprawić a na to nie mam aktualnie czasu.

Monoceros napisał(a):O ile nie jest On w łatwy sposób do wykrycia Oczko
Nie jest ;)
Monoceros napisał(a):Przy takiej ilości? Sens ma nawet puszczenie 2k reklam dzienni. Ważne by były linki do naszego chomika, by był szum odpowiedni. 50tys, to jednak duża liczba, za którą można dostać bana. Zbyt duża liczba, a to staje się łatwe do wykrycia. Można wyłapać bana za masową reklamę.
Miało być 5 tys ale jakoś z rozpędu wskoczyło mi 0 jeszcze :)
  Odpowiedz
a jaki byłby wogole koszt? jezeli wogóle by działał?
  Odpowiedz
robertoos188 napisał(a):a jaki byłby wogole koszt? jezeli wogóle by działał?
Takie sprawy to już na PW
  Odpowiedz
Juz napisałem na pw
  Odpowiedz
A może ktoś wie dlaczego?

Przykład:

Mam plik abcd.avi

Po wpisaniu w wyszukiwarkę abcd (rodzaj plików - wszystkie) wyświetla się 10 wyników abcd.avi gdzie mojego pliku nie ma.
Po wpisaniu w wyszukiwarkę abcd (rodzaj plików - pliki video) wyświetla się 20 plików i dopiero wtedy mój plik znajduje się na liście?

Dlaczego te 10 wyników jest niewyświetlanych za pierwszym wpisaniem?
  Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz