Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wyszukiwarki adam-as
Halo halo w dalszym ciągu potrzebuje wyszukiwarki szukającej przede wszystkim na moim chomiku, czy ktoś podpowie mi gdzie taką znajdę?
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Leszek napisał(a):czy ktoś podpowie mi gdzie taką znajdę?

Google= szukana fraza + nazwa chomika + chomikuj.pl
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Leszkowi pewnie chodziło o specjalną wyszukiwarkę która by szukała plików wyłącznie na jego chomiku.
Spróbuję Ci załatwić dobrą wyszukiwarkę działającą na tej zasadzie ale niczego nie obiecuję.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Blachu82
dziękuję, moderator udziela super odpowiedzi, brawo brawo.
Pozdrawiam.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Leszku spokojnie. Zawsze to jakaś alternatywa.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Wystarczy wywołać aby wyszukiwarka szukała następującej frazy:
"site:chomikuj.pl/nazwa chomika" i powinno działać.
Sprawdź sobie w google, będzie szukać tylko i wyłącznie z Twojego chomika.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Rozumiem że wyszukiwarka której poszukuję nie została jeszcze stworzona i prawdopodobnie takiej nie będzie. Nie wnikam dlaczego bo powodów może być wiele.
Jest takie powiedzenie: jak umiesz liczyć to licz tylko na siebie, sprawdza się. Nie wszystko da się przeskoczyć i nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chcieli.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
"(...)jak umiesz liczyć to licz tylko na siebie"
Po prostu, życie. Znaleźć osobę która poświęci swój czas jest naprawdę trudno.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Seba wszystko rozumiem nie mam do nikogo pretensji. O takiej wyszukiwarce było głośno w zeszłym roku, jak nie można zrobić to nie można. Tyle w tym temacie.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Leszku pewnie już dawno po sprawie, ale dla innych poszukujących
może się przyda http://chomikuj.pl/CzekoladowyBaron/Wyszukiwarka
  Odpowiedz