Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Z jaką piosenką kojarzy Ci się użytkownik wyżej ?
[/font]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Hahahahahahahaahahaha!!! Wybacz Hakier, ale tylko z tą nutką mi się kojarzysz! Haha

Nie mogę wpaść na nic innego. Po prostu jak zobaczyłem wchodząc tu Twój nick, to od razu przypomniał mi się ten utwór. Dopiero później zorientowałem się, że już Cię raz nim opisałem.

No dobra, ale nie powtarzając się:

Nawet nie wiesz jak mi się morda ucieszyła, gdy spostrzegłem, że to Ty znów mi przypadłeś. Haha
Cool
  Odpowiedz
Swordancer napisał(a):Nawet nie wiesz jak mi się morda ucieszyła, gdy spostrzegłem, że to Ty znów mi przypadłeś.
Zamordować czy zabić?

Nie słucham takich piosenek, ale nie dziwie się tobie że kojarzysz mnie z taką piosenkąHaha
Ty mi się kojarzysz ze smerfami, na pewno jak byłeś mały to ci śpiewali rodziceHaha

Hahahahahahaha!!!Wysmiewa

Swordancer jak będziesz smutny będę ci to śpiewałHaha
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Wypraszam to sobie, nie jestem żulem. :D
  Odpowiedz
Aniodiable, Zauważ że rozchodzi się o piosenkę, nie o sam filmik, ale to też Haha ;)

Wybacz...

"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz