Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[ZABAWA] ''Najlepszy avatar'' - 2 edycja.
Dobra ja już wyniki znam więc już się mogę pożegnać :P reszcie życzę miłej zabawy ;]
Sorry za opóźnienie. :[
Dopiero teraz wynik, ponieważ kiedy chce wysłać wiadomość to laptop mi się wyłącza, psuje się.

Więc:

1. Olka - 55
2. Jarus - 50
3. Swordancer - 40

4. Mesajah - 30
5. Diablo09 - 20
6. Shina96 - 15
• Motaro - 15
8. da Vinci - 10
• Cassius - 10
10. GiBSON - 0

Gratuluje zieloni, a zwłaszcza Jarus i Sword, trzymacie poziom!
Dziś żegnamy, Cassiusa i GiBSONA, co do Tego drugiego, to zdziwiłem się, CO spowodowało że spadłeś z pierwszego miejsca na ostatnie? zmiana nicku w sumie jedno do drugiego nic nie ma, czy chwilowe zauroczenie. Kasjusz, musiałem znów wybierać ładniejszy według mnie avatar, Twój jest trochę innych rozmiarów niż reszty użytkowników, ale nie jest zły. Grafika Buhaya, jest adekwatna do Jego osoby, więc to wybrałem, ale to tylko gra. Kuba jesteś zagrożony to oznacza że w trzeciej rundzie możesz odpaść.

Wiemy na kogo głosować, a mianowicie.

- Olka
- Jarus
- Swordancer
- Mesajah
- Diablo09
- Shina96
- Motaro
- da Vinci
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
P@weł, po pierwsze zmieniłem nick po tym jak prawie wszyscy oddali głosy, a po drugie to zazdrość i po prostu najlepszego trzeba zniszczyć.
Ok, leciem z głosami:

Swordancer - 15 pkt
da Vinci - 10 pkt
Mesajah - 5 pkt

Jake i tak wciąż jeszcze ma szansę na wygraną :diabel
Free Your Mind!
Olka - 15
Mesajah - 10
Jarus - 5
Mesajah - 15 pkt
Motaro - 10 pkt
Shina96 - 5 pkt
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Dobra czyli jak odpadłem to już nie głosuję tak? Niemniej bardzo dziękuję a tą edycję, za ten konkurs i w ogóle :). Może w następnej rundzie :D. POWODZENIA całej reszcie uczestników :D.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Tak, ale w trzyosobowym finale możesz głosować, możesz również zmienić avatar. ;-)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.