Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zabawa w słoneczko - na czym polega?
Na czym polega zabawa w słoneczko?
Już nie pierwszy raz o tym słyszałam, ale nie bardzo wiem o co chodzi. Czy ktoś z Was wie na czym to polega?
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
Dziewczęta kładą się głowami do siebie tworząc tzw słoneczko a chłopcy na około jeden po drugim uprawiają z nimi seks.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
Jedna z głupszych zabaw współczesnych gimnazjalistów.

Wygląda mniej więcej tak (oczywiście w "słoneczku" leżą rozebrane dziewczyny)...

[Obrazek: 1574563_main.jpg]

Chłopcy natomiast odbywają stosunek z każdą po kolei. Ten, który się zmęczy, odpada. Wygrywa ten, który wytrzyma najdłużej.

Zabawa kończy się zazwyczaj tak...

[Obrazek: jak_sie_gra_w_sloneczko-300x288.jpg]
Kiedyś była o tym afera o ile dobrze pamiętam. Pewnie gdyby media o tym nie trąbiły, to nikt nie wiedział by o tym, że taka "zabawa" w ogóle istnieje, a rodzice nie musieli by się martwic o swoje dzieci. Dla mnie to był szok, ale co poradzić na głupotę.
Tak, była o tym afera, ale nie wiem dlaczego ucichła. Moim zdaniem powinno się mówić o takich wybrykach.
Tak, ale im mniej osób wie że taka zabawa istnieje tym mniej osób będzie ją praktykować.
Hej hej, teraźniejsze słoneczko wzięło się ze starej zabawy, która polegała na
skakaniu na innych uczestników gry ustawionych w kole, przechodząc do środka bez
spadnięcia na ziemie (może ktoś zrozumie?).

Słoneczko jest już niemodne w gimnazjach, teraz praktykuje się inne podobne zabawy,
jak dla mnie jest to hm.. niesmaczne. Ale co poradzić, młodzi muszą się wyszaleć a potem
widzimy taki widok jaki ukazała MissFuneral w drugim zdjęciu.

Co poradzić - młodzi, głupi każdy musi przeżyć to sam niektórzy zmądrzeją bez żadnych
konsekwencji inni srogo za to zapłacą.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Hm... U mnie, w mojej miejscowości nie ma takich zabaw.
Wgl, młodzi nie uprawiają sexu.

A tak poza temat?? Kiedy pierwszy raz uprawialiście sex??
Ja mam 16 lat i jeszcze nie.
Jakoś, czekam na tą jedyną.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Okey sory, ale no to temat do zamknięcia, wszystko wyjaśnione ;]

A skąd wiem?? Bo mieszkam w małej miejscowości, i nie ma tutaj dużo młodzieży. Atrakcyjne dziewczyny?? 3 może 4 ;]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości