Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany chomik- Co zrobić.?
Chomikuj już trochę podupada. Blokują za byle co, nawet te chomiki, które maja tylko pliki swojego autorstwa (gdzie tu sprawiedliwość) bez podania przyczyny. Przegrali sprawę w Polsce no i muszą pokazać,że coś robią. Otwierają w innych krajach chomikuj np; Hiszpania, Portugalia itd. by stworzyć alternatywę jakby ich przycisnęli w Polsce. Już nie będę rozpisywał się o Cyfrowym Polsacie, który to swego czasu miał prawa autorskie do gier, filmów, muzyki, praktycznie do wszystkiego i chyba nadal tak jest. Dla mnie to wszystko jest dziwne i głupie, ale nic na to nie poradzimy. Zawsze będziemy na szarym końcu. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w prowadzeniu chomików :)
  Odpowiedz
No ja właśnie Chomiczkuj Messenger'em wysyłam... Kiedyś nawet do 3000 tyś. dochodziło i nic... Nie wiem o co im chodzi.
EDIT:Sprawa już się wyjaśniła :D
http://screenshooter.net/4264989/sfgbytp
Jednak o SPAM poszło :)
Dzięki wszystkim za próbę pomocy :)
[Sygnatura usunięta przez moderatora.]
  Odpowiedz
U mnie też się wyjaśniło. Kiedyś wysyłałam więcej i było ok Na szczęście to blokada na 14 dni
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
a mozesz podac nazwe chomika? bo chciałbym cos sprawdzic póki jest zablokowane xdd
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz