Zablokowany chomik
|
12.07.2016, 16:57
Witam. Mój chomik został zablokowany. Nie wiem co może być powodem. Nie spamowalem. Żadnych bootow i innych wynalazków . Praktycznie od dawna nic nie wrzucane. Żadnych książek muzyki lub polskich filmow. Trochę materiałów xxx pod kłódką. Chciałbym odzyskać konto ponieważ mam tam trochę swoich rzeczy i punktów. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Napisałem do administracji ale cisza.
Zapraszam chomik xxxhd
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.07.2016, 20:09
Poczekaj na odpowiedź administracji, czasami trzeba czekać nawet kilka dni roboczych.
I jak się zalogujesz na chomika to powinien być napisany powód blokady/
13.07.2016, 21:12
Teraz jak się chce zalogować to jest że hasło nie prawidłowe. A przypomnienie na e-mail : konto o takim e-mail nie istnieje..
Dziwne.....
Zapraszam chomik xxxhd
13.07.2016, 21:25
A więc na 99% skasowali Ci konto.
14.07.2016, 11:06
Niby tak ale logując się z innego i wybierając szukanie chomika znajduje mi go. Lecz jest opcja że mam podać hasło aby wejść.
Druga rzecz Nie mam już komunikatu jak chce się zalogować że chomik jest zablokowany. Wygląda to tak jakby mi ktoś teraz hasła wykradł i zmienił e-mail....
Zapraszam chomik xxxhd
23.07.2016, 12:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2016, 00:22 przez Robotox.
Powód edycji: .
)
Witam, w 99,9% ktoś ukradł mi chomika i zmienił email i hasło. Na 99% mam podejrzanego ale wiadomo jak jest z udowodnieniem....
Nadal cisza jeżeli chodzi o odpowiedź admina z chomikuj. Czy jest ktoś na tym forum co jest wstanie mi pomóc odzyskać konto ?
Zapraszam chomik xxxhd
23.07.2016, 12:39
(23.07.2016, 12:29)xxxhd napisał(a): Czy jest ktoś na tym forum co jest wstanie mi pomóc odzyskać konto ?Możesz spróbować napisać do administracji z oryginalnego maila(ten na, który założyłeś chomika) i opisać sprawę. Jak zobaczą, że piszesz z "chomikowego" maila, może uwierzą. Jeśli nie wrzucałeś tam pirackich rzeczy, możesz spróbować iść na policję, choć nie wiem czy to cokolwiek da.
31.07.2016, 15:08
Na police wiadomo że nie warto
Myslę że email też jest zmieniony bo żadne przypomnienie nie działa. Pisałem kilka razy i cisza. Kilkuletni chomik i praca w niego włożona poszła......
Zapraszam chomik xxxhd
31.07.2016, 15:20
Możesz jeszcze spróbować się dowiedzieć jaki e-mail ma ten chomik obecnie(jeśli jest to możliwe), wpisać w google ten e-mail i znaleźć z tym e-mailem powiązane konta. Gdyby się okazało, że z jakiegoś serwisu, na którym jest ten e-mail wykradziono bazę danych, to możesz poszukać na forach w sieci TOR, czy ktoś nie opublikował tej bazy lub czy nie oferuje sprzedaży części jej rekordów. Jeśli tak by było, zdobywasz ten rekord(login, e-mail i hasło). Hasło na 99 by było shaszowane, więc musiałbyś ten hasz złamać lub dać komuś do złamania. Potem sprawdzasz czy hasło do konta w serwisie jest takie same jak do skrzynki e-mail i jeśli jest, to możesz się zalogować się do skrzynki e-mail włamywacza i odbić swoje konto na chomikuj i przy okazji zemścić się na włamywaczu. Wiem, że to ciężkie zadanie i prawdopodobnie nie uda się go zrealizować, bo musiałoby się wydarzyć trochę rzeczy niezależnych od Ciebie ale warto spróbować
hejka i co dowiedziales sie cos? pytam bo ja mam dokladnie ta sama sytuacje co ty, nie moglem sie zalogowac, mail zostal zmieniony. ale chomik caly czas istnieje. maile do administracji pozostaja bez odpowiedzi.
|