Macie też tak, że jak zachomikujecie plik od innego użytkownika, edytujecie go, wkleicie dowolną grafikę do niego i zapiszecie to i tak pojawia się poprzedni tekst i grafika od tego zachomikowanego pliku?
Liczę na odpowiedz.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zachomikowanie pliku i edycja.
|
26.01.2012, 23:50
Witam.
Macie też tak, że jak zachomikujecie plik od innego użytkownika, edytujecie go, wkleicie dowolną grafikę do niego i zapiszecie to i tak pojawia się poprzedni tekst i grafika od tego zachomikowanego pliku? Liczę na odpowiedz. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.01.2012, 00:45
Nie, u mnie działa normalnie. Opisz dokładnie następujące rzeczy:
U mnie działa wszystko jak najbardziej normalnie.
27.01.2012, 00:46
Próbowałem na Firefox-ie i Google Chrome. Dzisiaj zachomikowałem parę filmów i nie da się ich edytować. Korzystam z beta, zobaczę na starej witrynie :-)
Dobra, na starej witrynie działa, na becie nie. Koniec tematu. |