Strasznie kiepsko, że nie potrafisz na to odpowiedzieć - właściwie sądzę, że to wynika bardziej z lenistwa

I na wszystkie pytania wystarczy kilka sekund w Google, serio

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zadania z informatyki. pomóżcie
|
16.09.2013, 22:22
Skończyłam technikum na tym samym profilu, z dyplomem Technik Informatyk
![]() Strasznie kiepsko, że nie potrafisz na to odpowiedzieć - właściwie sądzę, że to wynika bardziej z lenistwa ![]() I na wszystkie pytania wystarczy kilka sekund w Google, serio ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.09.2013, 22:25
pandokti napisał(a):urządzenia i naprawa urządzeń techniki komputerowej Chyba "Urządzenia Techniki Komputerowej" [UTK] ![]()
16.09.2013, 22:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2013, 22:38 przez Zielona Blondynka.)
16.09.2013, 22:46
I tak w szkoła i na uczelniach jest za mało praktyki. Ludzie uczą się dopiero w pracy. Takie są realia. Jeszcze na informatyce jest tyle dobrze, że każdy ma w domu komputer, dostęp do narzędzi programistycznych i może się bawić jeśli to go kręci. Co do listy, to lepiej będzie jak sam poszukasz odpowiedzi na resztę pytań, a później ewentualnie zapytasz, czy jest dobrze. Wtedy wejdzie ci to w głowę.
Nie ma problemu
![]() A co do tego jeżeli chodzi o przedmiot to ja mam dwa w jednym bo w domu się uczę. Tzn mam tak: Utk urządzenia techniki komputerowej i Diagnostyka i naprawa urządzeń techniki komputerowej. Dlatego w tedy tak napisałem a nie inaczej. |