Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zadania z informatyki. pomóżcie
Skończyłam technikum na tym samym profilu, z dyplomem Technik Informatyk :)

Strasznie kiepsko, że nie potrafisz na to odpowiedzieć - właściwie sądzę, że to wynika bardziej z lenistwa ;) Szkoda, że nie sformatowałeś tego odpowiednio wstawiając na forum, bo to strasznie niewygodne.

I na wszystkie pytania wystarczy kilka sekund w Google, serio :)
  Odpowiedz
pandokti napisał(a):urządzenia i naprawa urządzeń techniki komputerowej

Chyba "Urządzenia Techniki Komputerowej" [UTK] :P
  Odpowiedz
  Odpowiedz
I tak w szkoła i na uczelniach jest za mało praktyki. Ludzie uczą się dopiero w pracy. Takie są realia. Jeszcze na informatyce jest tyle dobrze, że każdy ma w domu komputer, dostęp do narzędzi programistycznych i może się bawić jeśli to go kręci. Co do listy, to lepiej będzie jak sam poszukasz odpowiedzi na resztę pytań, a później ewentualnie zapytasz, czy jest dobrze. Wtedy wejdzie ci to w głowę.
  Odpowiedz
Nie ma problemu :)

A co do tego jeżeli chodzi o przedmiot to ja mam dwa w jednym bo w domu się uczę. Tzn mam tak: Utk urządzenia techniki komputerowej i Diagnostyka i naprawa urządzeń techniki komputerowej. Dlatego w tedy tak napisałem a nie inaczej.
  Odpowiedz