Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię Baner za punkty :)
Potrzebuje punktów na chomiczku a nie bardzo mam jak je zdobyć więc pomyślałem że zdobędę je w ten sposób. Mianowicie, wysyłacie mi baner ja wklejam go do siebie za "jakąś tam ilość pkt." :)
Link do baneru i do chomika możecie wysłać na pw a z zapłatą w pkt. możemy się dogadać :)
Zapraszam do mnie :)
[Obrazek: kamil0908.gif]
Przenoszę do odpowiedniego działu.

Dobrze by było jak byś dodał przybliżoną liczbę odwiedzin dziennie swojej norki bo ludzie często zwracają na to uwagę.
Nie wiem dokładnie ale nie jest ich dość dużo :(
Powoli próbuje rozreklamować tego chomiczka dlatego mi te pkt potrzebne.
Więc opłata za baner nie będzie ogromna :)
Apropo odwiedzin, dobrze jest założyć sobie licznik który będzie odnotowywał każde wejścia na chomika.
Przykładowa strona to: liczniki.org - możesz tam wygenerować swój licznik a kod umieścić w opisie swojej chomikowej strony.
Więc tak zrobię :)
U mnie zdobędziesz punkty za wstawienie banerów.

Więcej informacji znajdziesz tutaj
Odezwij się do mnie na chomiku: http://chomikuj.pl/kapox to się dogadamy i chętnie skorzystam. :)
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)