Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię Rejestracja na stronie za chomikowe punkty
Witajcie,

chciałbym Was prosić o rejestrację na pewnej stronie HDPlayer.pl z mojego linku polecającego, który jest TUTAJ.
Jeden użytkownik może zarejestrować się tylko raz...Za każdą rejestrację daję 5000 pkt chomikowych.
Mało tego, jeśli aktywujesz konto na tym portalu (UWAGA, SMSA PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ PONIEWAŻ TO KOSZT OKOŁO 30ZŁ! natomiast przelew bankowy wynosi zaledwie 1,00 zł).
Za rejestrację z aktywacją otrzymacie aż 25 000 pkt chomikowych.
Po rejestracji proszę o post w tym temacie, że to zrobiliście, ja sprawdzę i wyślę punkty na podanego przez Ciebie chomika.
Pozdrawiam.

Zarejestrowałem się z Twojego linka.
Chomik: reven
Nick podany przy rejestracji: Hans
Zarejestrowałem:
( login: twisteek
e-mail: [email protected] )
Nazwa chomika: Twisteek
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Punkty wysłane.

Zarejestrowałem:
login: listosek
Nazwa chomika: Androids.apk
Zapłaciłem także przelewem Mbank więc liczę na wszystkie PKT:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
(07.10.2012, 13:44)Androids.apk napisał(a): Zarejestrowałem:
login: listosek
Nazwa chomika: Androids.apk
Zapłaciłem także przelewem Mbank więc liczę na wszystkie PKT:-)

punkty wysłane

TEMAT JUŻ NIEAKTUALNY, OTRZYMAŁEM WYSTARCZAJĄCĄ ILOŚĆ POLECANYCH UŻYTKOWNIKÓW. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

A spytam tak poza tematem. Do czego Ci to jest potrzebne ?
Zobacz sobie ten program partnerski na tej stronie. Tam pisze że dają 6zł za 1 rejestracje. Ciekawe tylko czy wypłacają:D
Ale dobra jest ta strona kupiłem premium i obsługuje nawet linki do filmów z chomikuj:D
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]