Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zamienię Zamienię się banerami :)
Jesteś zainteresowany ?? Jeśli tak napisz mi na priv na chomikuj.pl :)

Pozdrawiam swoje oferty proszę przesyłać na chomika : dimix1999 :)
Uwaga !!!! Chomik musi mieć od 100 odwiedzin dziennie wzwyż :) Dla ilości wyświetleń nie mam ograniczeń ;)
Wymienisz się ze mną? looknij na chomika = kliknij w sygnaturę
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Sorry ale nie.
Ja mam ponad 200 odwiedzin dziennie a ty tylko 73 :(
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Dobrze by było gdybyś napisał w temacie jakie stawiasz wymagania. Wydawało by się, że nie masz wymagań a jednak okazuje się, że nie podobają Ci się odwiedziny lorda.
Ok, to edytuje temat :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Ja się chętnie wymienię banerem. Chomik: http://chomikuj.pl/kapox . Proszę o kontakt i zapraszam również inne chomiczki :)
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)
Wymagania na miarę ... mierz zamiary na siły czy siły na zamiary???

Bez obrazy, nie traktuj tych "gorszych" jak jakąś "zarazę", daj szansę wszystkim.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.