YouTube to jest chyba najgorsze co możesz teraz zrobić aby zarobić pieniądze. Photoshop, ilustrator, inDesign - gdy masz jakieś doświadczenie, wyobraźnię to nawet nie musisz zdawać matury

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zarabianie na YouTube !
|
Caesar jeśli chcesz koniecznie zacząć zarabiać pieniądze to weź się za to co już umiesz - grafikę. Doszkalaj się, stawiaj sobie nowe wyzwania itp. Jako grafik można dzisiaj bardzo dużo zarobić. Jest mnóstwo ogłoszeń typu: zatrudnię grafika, który bd kontrolował opisy produktów na allegro, zrobi logo, poprawi projekt itd.
YouTube to jest chyba najgorsze co możesz teraz zrobić aby zarobić pieniądze. Photoshop, ilustrator, inDesign - gdy masz jakieś doświadczenie, wyobraźnię to nawet nie musisz zdawać matury ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.04.2015, 20:04
Nicholas tylko pytałem odnośnie tego sklepu.
androidplus jako grafik mam niewielkie szansy zarobienia czegoś ponieważ próbowałem już i na rożnych forach, serwisach, a nawet na YouTube i nikt nic nie chce, więc może już nikt nie potrzebuje grafików,. ![]()
28.04.2015, 20:16
(28.04.2015, 20:04)Caesar91 napisał(a): więc może już nikt nie potrzebuje grafików,. ![]() Co do Youtuba to też jest biznes za 3 grosze. Jeżeli będziesz zarabiał nawet góra 50zł/msc, to i tak nie zwróci ci się za same koszta pracy tzn. musisz kupić gry, osprzęt, prąd itp. a czasu też to wiele zajmuje. Gameplay'e na YT tylko dla przyjemności, kasy na tym dużej nie zarobisz.
28.04.2015, 20:58
Robotox ma rację!
Czy wszystko trzeba podsuwać pod nos? Łap ![]() http://www.gumtree.pl/fp-grafika-i-web-d...hForm=true Z godziny na godzinę przybywa coraz więcej - ja już sobie 500 złapałem na tym - do roboty ![]()
28.04.2015, 21:34
A ile masz lat androidplus bo ja jestem niepełnoletni to ciekawe czy ktoś będzie chciał korzystać z moich usług.
![]()
29.04.2015, 09:11
Też jestem i uwierz będzie chciał - kwestia dogadania się
uwaga .. mam 17 ![]() Im wcześniej zaczniesz tym lepiej. Na początek dobrze jakbyś zrobił sobie portfolio i cv.
29.04.2015, 09:54
Ehhh.. to zmyliłeś mnie, bo w profilu masz 20
![]() Widzę temat zeszedł trochę z głównego wątku, więc zapytam - co tworzyłeś? Loga, strony, a może bannery? Kurde, może ja też spróbuję.... Ogarnąłem już Corela. ![]()
29.04.2015, 11:16
Suicider ja na każdym serwisie mam inną datę (fb wyjątkiem)
![]() Zacząłem od grafiki na koszulki, potem wziąłem się za tworzenie elementow na strone www oraz edycja i obsluga wordpressa. Zrobiłem też logo dla kancelarii i doradztwa finansowego i mnóstwo innych...typu logo dla forum itd. Teraz zabieram się za komiksy (tworzę postaci itp.) i w międzyczasie uczę się języka java. Na razie nie chcę brać się za konkretną pracę tylko robię pojedyńcze projekty. #rodzice_jeszcze_utrzymują
29.04.2015, 14:00
@androidplus :To czekam aż pokażesz swoje prace
![]() Interesują mnie szczególnie loga, i te grafiki na koszulki. Weź się pochwal ![]() ![]()
W sumie czemu nie
![]() ![]() |