Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Dożywotnia reklama na stronie głównej
REKLAMA NA STRONIE GŁÓWNEJ !

Cena reklamy to tylko 10.000 pkt.

Liczba 10

Przelej punkty w tytule wpisz : reklama I ciesz się promocją swojej strony.

P.s A za dodatkową opłata namówię siostrę do reklamy 30 dniowej za 2,000 gdzie opłata w punktach będzie na konto siostry

Proszę przeczytaj ten tekst zanim coś pobierzesz z mojego chomika. Zakładam tutaj, ze portal społecznościowy odjechani.com.pl jest miejscem, które łączy moich znajomych i przyjaciół, (w szczególności osoby dodane do Znajomych). Zgodnie z polskim prawem, mam wiec prawo udostępniać im na zasadach dozwolonego użytku materiały przeze mnie posiadane.
Jeśli nie uważasz się za osobę z grona moich znajomych, zobowiązujesz się NIE POBIERAĆ z mojego Chomika ŻADNYCH MATERIAŁÓW !!!
Podaj link do chomika
(19.02.2011, 17:21)adam-as napisał(a): Podaj link do chomika

... podaję ... :):):) ... Oto link

P.S. Udanego popołudnia i miłej niedzieli AP.